Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért beszélhető rá szinte az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért beszélhető rá szinte az összes tini a cam előtti vetkőzésre?

Figyelt kérdés
Úgy értem, nézek amcsi oldalakat, meg magyar lányok is elég könnyen adják magukat... Egy-két bók, egy-két huncut szó, és a legtöbbjük megmutat... Mindent... Miért? Miért ilyenek?
2009. dec. 22. 10:31
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
66%
Igen vannak olyanok is és vannak nem olyanok is nem kell mindentkit egy kalap alá venni!Ezt magam illetve a többi nem olyan emberkére értem!De egyébként ez miért érdekel téged?? Bocs az offért
2009. dec. 22. 10:41
 2/52 A kérdező kommentje:
Csak azért, mert ez fura. Miért mennek bele, egy tök ismeretlennel? Van egy haverom... Aki pl. kiszúr 3 csajt, és abból az egyik biztos levetkőzik... Ugyanazzal a dumával levetkőzteti.
2009. dec. 22. 10:44
 3/52 anonim ***** válasza:
88%
Mindenképpen az áll mögötte, hogy nincs tartásuk, csökkentek az erkölcsi értékeik. Hisz ha lenne tartásuk, nem dobnák le magukról a ruhákat. Én még mindig azt mondom, hogy nem lenne hülyeség az iskolákban az erkölcsoktatásnak.... Akkor talán nem lenne ennyire korcs a világ!
2009. dec. 22. 10:45
 4/52 anonim ***** válasza:
96%

Sajnos a tinik körében ez a menő most! Egymástól hallják, aztán kipróbálják, hogy utána ők is tudjanak dicsekedni!

(csak zárójelben jegyzem meg, hogy utána meg ezeknek a lányoknak sír a szájuk, hogy riban*nak tartják őket, hát ezek után ne csodálkozzanak)! Természetesen vannak még rendes tinik is, hála a jó égnek!

2009. dec. 22. 11:52
 5/52 anonim ***** válasza:
94%
Hát nem tudom, én úgy vettem észre, hogy manapság én vagyok a furcsa, mert nem megyek bele ilyenekbe. ;)
2009. dec. 22. 12:20
 6/52 A kérdező kommentje:
Lehet a haverom dumájának Te sem állnál ellen.
2009. dec. 22. 12:22
 7/52 anonim ***** válasza:
94%

Én inkább azt kérdezném meg, hogy hogyan...

A válaszomat meg leírta előttem valaki már.

2009. dec. 22. 12:32
 8/52 anonim ***** válasza:
51%

hát attól függ,szerintem ha csak chatről szedik össze az illetőt,meg úgyis az ország másik végébe lakik,akkor nem teljesen mind1,h látja-e a mellét vagy se??ha szép melleim lennének,lehet,h én is mutogatnám őket :D Meg ha szép p*nám lenne,lehet,h még azt is :D

Nincs abba semmi,az is csak egy testrész,attól,hogy így "fel van fújva" a dolog.Nem is tudom,miért alakult ez így,hogy szégyelljük ezeket a testrészeinket.Mert szégyelljük!Mindenki bevan parázva,mikor először megy nőgyógyászhoz / urológushoz,stb.

ha meg ismerősnek mutogatják,akkor azt nem tudom,miért,szerintem annak élőbe is mutogatják,nem csak a kamerán

2009. dec. 22. 12:40
 9/52 anonim válasza:
lőhetnél pár msn cimet olyan lányokról akik vetkőznek:D:D
2009. dec. 22. 16:02
 10/52 A kérdező kommentje:
Szinte mindegyik vetkőzik... Egyébként jó kutatóhely: myvip, myviprandi.
2009. dec. 22. 16:03
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!