Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért beszélhető rá szinte az összes tini a cam előtti vetkőzésre?
Sajnos a tinik körében ez a menő most! Egymástól hallják, aztán kipróbálják, hogy utána ők is tudjanak dicsekedni!
(csak zárójelben jegyzem meg, hogy utána meg ezeknek a lányoknak sír a szájuk, hogy riban*nak tartják őket, hát ezek után ne csodálkozzanak)! Természetesen vannak még rendes tinik is, hála a jó égnek!
Én inkább azt kérdezném meg, hogy hogyan...
A válaszomat meg leírta előttem valaki már.
hát attól függ,szerintem ha csak chatről szedik össze az illetőt,meg úgyis az ország másik végébe lakik,akkor nem teljesen mind1,h látja-e a mellét vagy se??ha szép melleim lennének,lehet,h én is mutogatnám őket :D Meg ha szép p*nám lenne,lehet,h még azt is :D
Nincs abba semmi,az is csak egy testrész,attól,hogy így "fel van fújva" a dolog.Nem is tudom,miért alakult ez így,hogy szégyelljük ezeket a testrészeinket.Mert szégyelljük!Mindenki bevan parázva,mikor először megy nőgyógyászhoz / urológushoz,stb.
ha meg ismerősnek mutogatják,akkor azt nem tudom,miért,szerintem annak élőbe is mutogatják,nem csak a kamerán
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!