Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a sperma szaga? Kellemetlen? Vagy kb. mihez hasonlít?
olyan friss szaga van...Nem tudom jól leírni.
De amikor sütit sütöttem,és a tojásfehérjét összekevertem a liszttel,akkor a kapott anyagnak volt ilyen szaga.
Nem olyan jó szag :-S De elviselem magamon,ha rám élvez a barátom :-S
Normás esetben van neki egy enyhe illata, ami engem a camambert sajtra emlékeztet.
A "büdös" nem normális állapot. Vagy dohányos az illető, vagy szereti a hagymát, fűszeres ételeket vagy éppen nemi betegségek hatására is megváltozhat a szaga.
Szerintem az illata is jó meg az íze is!!!
Persze sok mennyiségben nem bírom,de szivesen lenyalom a barátomról ha a hasára löveli.hmmm...szerintem semmi rossz nincs benne,és ennek ő is üról!:D
A jelenlegi parom spermajanak kimondottan kellemetlen,szamomra orrfacsaro a szaga.Dohanyos, hust hussal eszik...Ugy irnam le a szagat,mint amikor egy ruha nem szarad meg rendesen es megbudosodik.
Elozoleg soha nem ereztem egyetlen exemnel sem hasonlot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!