Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az emberek többsége nem szereti, ha fiuk szeretik egymást, de ha lányok teszik ugyanezt, abban nem talál kivetnivalót?
na meg 2 csaj koze johet meg egy farok de 2 farok koze mar aligha ...
Ez nem biztos de gondold el, a fiatal lanyok olelgetik egymast, puszi-puszi de csak jo baratnok es a pasikat szeretik! Mindenki megszokja ezt az allapotot hogy puszi-puszi a noknel de fiuknal nem szokas...
"és mindazok, akik értelmesen fogják fel a körülöttük lévő világot."
hahaha az atomfizikusokra gondoltál? ^^ amúgy ha ilyen jó cucc az a felvonulás, akk miért van az h egy csomó b*zi maga is utálja?
05:39 vagyok, tudod hogy gondoltam ...
es a masodik bekezdes az eleg logikus nem? ^^
Egyrészt a második mondja jól...
Másrészt meg a lányok többnyire eleve dekoratívabbak, mint a fiúk. Önmagukban is jól néznek ki, együtt meg még jobban. Fiúból viszont relatíve kevés a tényleg szép. De még ha önmagukban jól is néz ki, együtt akkor se lesznek szebbek.
Plusz két lány igazából semmi olyasmit nem tud csinálni egymással, ami pusztán az aktus jellegétől durva lenne, vagy erőszakos. Két fiú esetén azonban nemigen van más választás, ha "behatolást" akarnak.
Szóval két lány esetén a szeretkezés gyengédség a négyzeten, két fiúnál viszont már kevésbé.
Szerintem mind a kettő gusztustalan.
Semmi bajom,ha a valaki homokos,csak tartsa meg a hálószobába a dolgait.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!