Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szex elött hány órával egyen ananászt hogy édes legyen a spermája?
Figyelt kérdés
Nem vagyok oda az ízéért.
Mondta hogy vesz ananász levet meg konzervet.
De szex elött hány órával kell elkezdeni a kúrát?
Esetleg ki kell magát elégítenie hogy az újratermelődött spermának legyen olyan íze?
23/L
2009. dec. 22. 00:40
1/12 anonim válasza:
elöször is: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
másodszor: szerintem leglább 6-7 óra :S
2/12 anonim válasza:
Nem hinném, hogy az ondót lehetne-e ízesíteni. Inkább kérdezz meg erről egy biológust! Amúgy meg ha nem ízlik akkor nem kell se lenyelni, sem a szádba venni. Egyszerűen megmondod a párodnak, hogy nem és élvezés előtt tegye máshova.
3/12 anonim válasza:
Előzőnek: de, érződik rajta minden.
Nem tapasztalat, mert fiú vagyok, csak ez az ananászos dolog teljesen bevett szokás és a csajoktól is jön a visszajelzés, hogy más íze van.
5/12 anonim válasza:
Szerintem 6-7 óra kb. Ha fokhagymáról lenne szó, az még másnap is érződne, de az ananász nem olyan erős mint a hagymák és az alkohol. Célszerű 6 órán belül megenni még egy egy kisebb adaggal. Amúgy ez tényleg pöpec dolog:)
6/12 anonim válasza:
Igazából k*rvára nem azért kellene lenyelned, mert jó az íze, hanem mert szereted a barátod. Ez nem egy édesség, hogy utána megdörzsöli az ember a hasát, és azt mondja: hú de finom volt!
7/12 anonim válasza:
Jajj Utolsó, de ostoba vagy!Ő szereti a barátját, de ha lehet, akkor megpróbál finomítani a sperma ízén.. Nem pedig fordítva, hogy csak akkor szereti a barátját, ha ananász íze van.... Amúgy teljesen igaz, szerintem kb 3 órával hamarabb kezdjen szűrni ananászlevet! De ezt sokan félre értik, mert pl a hús, a gomba keseríti.. szóval ha azt is eszeget, akkor megette a fene.Szerintem az a 3 óra kizárólag az ananászról szóljon! ( a szőlő is édesít) Sok sikert :-)
8/12 anonim válasza:
és mi van akkor ha rohadtul utálom az ananászt ...me én rühellem kábé ha meg látom hányok tőle de komoly....
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Különben szeretem a batárom csak rosszul leszek mert nem bírom a túl sós dolgokat, de szeretnék neki örömet szerezni.
2009. dec. 22. 10:16
10/12 anonim válasza:
háát ha sok zöldséget eszik akkor édesebb lesz
ha húst akk keserűbb :)
lehet h több kell mint 7 óra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!