Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek van ronda punci?
Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 20:50
12/24 anonim válasza:
köszönöm szépen hogy betegnek néztek,de én ezeken nőttem fel úgyhogy elmondom,ez még csak az alja a rondának.nézzetek ti is extrém puruttyát!
13/24 anonim válasza:
Úgy látom a Puruttyás emberek megint hozták a formájukat !
Puruttya 4 ever ! :D
14/24 anonim válasza:
Na azért annak a csajnak valami komoly baja lehet... nagyon durva.. de sztem, a kérdező nem ilyen beteg extrém esetre gondolt..
15/24 anonim válasza:
Szerintem nincs, feltéve hogy a punci higiénikus, ápolt, és egészséges, akkor nem lehet ronda, ha kilógnak a kis ajkak akkor is szép, ha húsosabb akkor is:)
16/24 kolosszus22 válasza:
VAN! A zsíros, vöröses beütésű punci undorító szerintem.
22/F
17/24 anonim válasza:
van..ahogy randa fa.sz is van.
18/24 anonim válasza:
Az a punci is átlagos lenne, ha a tulajdonosának nem lenne egy betegsége. Az sem olyan alapból.
19/24 anonim válasza:
Puruttyaaaaaaaaaa
ezt a threadet be kellene tiltani. Linkekhez meg irjatok mar ki, hogy szigoruan sajat felelossegre, vagy valami. A link megnyitasa tilos es eletveszelyes. Omlasveszely. Mittomen... de azt se tudom, hogy lehettem olyan barom, hogy meg a masodik linket is megnyissam...
amugy igen, be van bizonyitva, hogy VAN ronda pina. Azert ezeket mar csak nem nevezem puncinak. Meg pinanak se nagyon akarom nevezni, de mas nevet nem tudok most igy ra hirtelen...
20/24 anonim válasza:
Persze, a te fejed.
Béla 72/N nyugdijjazott puncilogus
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!