Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden esetben nagyon szűk egy szűz csaj? Mindig nehéz a behatolás?
Figyelt kérdés
Mert amikor én ujjazom magam, akkor 3 ujj simán megy és nem fáj meg semmi. Akkor lesznek problémáim a behatolásnál?2009. dec. 21. 19:56
1/7 papagenou válasza:
ne haragudj de ha 3ujjal nyomod magad nem neveznélek "szűznek" amugy max attol fog fájni h izgulsz az első valodi szex miatt
2/7 anonim válasza:
Szerintem ez a kérdés akkora hülyeség, hogy már kamuszagú, de egyébként egy minden téren szűz lánynak gyűszűnyi a hüvelye.
3/7 anonim válasza:
Én is szűz vagyok,mégis felizgult állapotban befér 3 ujj és nekem sem fáj..
4/7 A kérdező kommentje:
nem olyan értelemben vagyok szűz, hanem h még ÚGY nem vtam pasival.. de azért köszi a válaszokat :)
2009. dec. 21. 21:23
5/7 anonim válasza:
Ha 3 ujj befér,akkor valszeg nem fog fájni a behatolás.Sztem nincs azzal semmi baj,ha így csinálod magadnak,ezt az első szex előtt különben is érdemes megtenni fiú segítségével vagy anélkül.
Mi is akkor kezdtük el a szexet,amikor már 3 ujjal tudott ujjazni a párom és nem fájt,utána a behatolás nem volt nehéz.
6/7 anonim válasza:
21:23
Ha nem voltál még ÚGY pasival, akkor mi az, hogy "nem olyan értelemben vagyok szűz".
Másképp nem lehetsz szűz, annak csak egy értelme van.
7/7 anonim válasza:
Miért lenne kamu a kérdés? Nekem is befért 3 ujjam szüzen, meg nedvesedési gondjaim sem voltak, ergo a behatolással sem volt gond. Ettől függetlenül fájt kicsit, mert a szűzhártyám átrepedt ugye, de teljesen elviselhető volt, és maga az első élmény nagyon kellemes. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!