Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy juthatnák el az orgazmush...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy juthatnák el az orgazmushoz szex közben?

Figyelt kérdés
Már sokszor lefeküdtünk a barátommal és jó is volt de még sosem éreztem azt a bizonyos érzést szex közben. Úgy már volt orgazmusom hogy orálisan kielégitett, de szex közben még nem. Milyen pózt vagy mit ajánlanátok hogy végre siekrüljön?
2009. dec. 21. 18:06
 1/10 anonim ***** válasza:

Legyél felül, úgy te tudod irányítani a dolgokat. Plusz előtte sokáig kényeztessen, hogy megfelelő hangulatba kerülj.

Én csak így tudok elmenni. Remélem segítettem :)

2009. dec. 21. 18:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Sztem csak arra fogyelj, hogy élvezd a dolgokat, hogyha azon görcsölsz, mikor mész már el, akk nem hiszem hogy olyan jó lesz. Amúgy vannak nők, akik egész életükben egyszer nem mennek el szex közben. Nekem se volt még orgazmusom sex közben....vannak akik azt mondják, hogy a nők orgazmusa evoluciós hiba xD
2009. dec. 21. 18:12
 3/10 anonim ***** válasza:

gyakorlás kérdése. próbáljatok ki többféle pózd és neked kell érezni, hogy hogy a legjobb. amúgy hüvelyi orgazmust bármelyikben el lehet érni. lehet, hogy lelki oka van, hogy nem sikerül, vagy még nem vagy ráhangolódva teljesen (ez független attól, hogy hányszor csináltátok már)

csak ismételni tudom, gyakoroljatok :D

2009. dec. 21. 18:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vgyok! Nekem külön a csiklómat is masszírozni kell, úgyhogy azok a pózok vannak előnyben, amikor vagy Ő, vagy én hozzáférünk a csiklómhoz.
2009. dec. 21. 18:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a kutyapóz is jó,nekem úgy néha sikerül.
2009. dec. 21. 18:28
 6/10 anonim ***** válasza:
és a Barátod elélvezett?
2009. dec. 21. 18:37
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

maszturbáltál már?

ha igen akkor el tudtál élvezni?

ha nem akkor sürgösen probáld ki, ismerd meg magad.

és ha már tudod hogy tudsz eljutni az orgazmusig, akkor beszéld meg a párodal mit csináljon, hogy csinálja, vezezsd rá, hidd el ha szeret akkor nagyon örülni fog neki hogy kielégithet, néma gyereknek az annya se....

egy gyors tipp: aktus közben izgazsd a csiklód kézzel.

nem ciki, sőt, engem és sok férfitársamat kifejezetten felizgat a látványa.

remélem segithettem 35/F

2009. dec. 21. 18:55
 8/10 anonim válasza:
nekem csak akkor megy ha szemben van velem, mashogy meg egyszer sem volt
2009. dec. 21. 19:37
 9/10 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat :)

holnap minden erőmet összeszedem és beleadok apait anyait, ugyhogy szoritsatok :d majd mesléek

2009. dec. 21. 20:07
 10/10 anonim ***** válasza:

Kutyapózban próbáljátok...Ha úgysem, akkor nem tudom! Lovaglót azonban nem ajánlom...bár te ill. ti tudjátok!

Aztán mesélj! :P

2009. dec. 21. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!