Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért bátortalanodok mindig el?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bátortalanodok mindig el?

Figyelt kérdés
Itthon, fejben, mindig minden tökéletes. A barátom sokszor mondja, hogy szereti ha magamtól csinálom, azaz, hogy én kezdeményezek a szexben. És itthon, ha rá gondolok tényleg kívánom, meg mindig ugyérzem ha most itt lenne, tényleg menne. De mikor vele vagyok, és azon lenne a sor, mindig leblokkolok. Valamiért nem merek kezdeményezni, és mindig ő kezdi előbb, vagy végső esetbe már odaviszi a kezem. Tényleg kívánom, és minden jó, csak valamiért mégsem tudok teljesen megnyilni előtte. Pedig egyáltalán nem sürget, vagy kapkodja el a dolgokat, és mindig odafigyel rám.
2009. dec. 21. 17:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Sztem még nem igazán állsz készen az ilyen szexuális dolgokra....
2009. dec. 21. 17:57
 2/5 A kérdező kommentje:
16,5 és igazából nem magáal a szexel van gond, miután elkezdődött igazából már nekem is megjön a bátorságom, csak valahogy az elején van mindig a bökkenő.
2009. dec. 21. 17:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy szoktátok,de én,ha kezdeményezni szeretnék,akkor mindig csókkal kezdek.Az először olyan kellemes,romantikus,aztán szenvedélyes lesz (nem mindig tudatos,van,hogy elkap a hév),aztán már ő is izgalomba jön és minden megy magától.Nem kell tervet készíteni,vagy zavarba jönni,hogy hogy kezdje el az ember,hova tegye a kezét stb.A csók erre tökéletes,legalábbis nálunk,utána pedig már mindkettőnket magával ragad a dolog és nincs több gondolkodás :)
2009. dec. 21. 18:03
 4/5 anonim ***** válasza:
amúgy 26/L voltam :)
2009. dec. 21. 18:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.=)
2009. dec. 21. 18:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!