Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Egyszerűen nem értem
nem vagyok pszichológus meg semmi, de véleményem van
szerintem csak az van, mivel 15 éves, lehet hogy arra gondol, hogy ezzel qrvának nézik majd vagy valami hasonló.
nem tudom, milyen gondolkodású stb. de elsőre ez ugrott be
17f
hát ez kész. figyi, ilyenek ezek a 16 évesek. aztse tudják h mit miért csinálnak. érettebb nővel kezdjél, ne ilyennel....azért ez elég gáz, h se utazás elpőtt, se utazás után nemhajlandó eccerűen semmire. én nő vagyok, és elítélem ugyan az olyat amikor a pasi a szex miatt szakít egy csajjal, de ez már elég gáz amit a barátnőd csinál. ő eccerűen semmire sem hajlandó, de mégcsak a száját sem képes kinyitni h elmondja h mi a baja. sztem ez gáz. én dobnám a retekbe. megtanulná h nemlehet csakúgy szórakozni.
24L
Jól fogalmazol, áttekinthető.
Többesélyes a dolog, Neked kell "kinyomozni", hogy mi lehet a háttérben.
Van e valakije?
Nem volt Veled őszinte, és NEM VOLT OLYAN JÓ AZ ORÁL.
Valamit nem csinálsz jól?
Talán azt hiszi, hogy leakarsz Vele feküdni, de Ő még nem kész rá.
Szégyenlős?
Fél?
Sok sok kérdés lebeg ilyenkor az ember szeme előtt.
Mint, ahogy mondtad, megbeszéltek mindent.
DE VALAMI OKA MÉGIS VAN A "MOST NE" ELUTASÍTÁSNAK.
Annyival meg ne érd be, hogy bocsánatot kér, vagy hogy NE HARAGUDJ!
Hogy ezek után szakítani fogsz e vele, vagy szakíts e vele, azt már ne itt kérdezd.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!