Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt? Egyszerűen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Egyszerűen nem értem

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 4 hónapja vagyunk együtt, szeretjük egymást, én mindjárt 18, ő 16 lesz, minden rendben közöttünk. Legalábbis szerintem. Mindet megbeszélünk egymással, mind2-en szüzek vagyunk, de pettingeltünk már. Én többször kinyaltam őt, de ő csak kb 1 hónapja "viszonozta" ezt, (ez volt neki az 1. hasonló élménye, nem erőltettem, mondtam, hogyha nem jó, vagy nem tetszik hagyja abba, de nem tette csak 15p múlva mikor elfáradt...). Utólag kérdeztem milyen volt, nem csalódott e, de semmi panasza nem volt így gondoltam minden okés. Azóta kb 4-5x próbáltam rávenni a pettingre, de mikor rákérdezek mindig valamilyen kifogással azt mondja, hogy "most ne". Havibajhoz nem köthető, azon idő közben túlesett, de a kifogásait se nagyon értem. :S Lényeg az, hogy 1,5 hete elutaztam 1 hétre síelni, és gondoltam előző este csak lesz valami, de akkor is leállította a közeledésem. Megértettem, nem erőltettem. Hazajöttem tegnap hajnalban, (had ne mondja mennyire kiéhezve 1 hét "semmittevés" után), irtózatosan vágytam rá, de ismét jött a rettegett mondat, "most ne". Leálltam, de persze látja rajtam, hogy nem esett jól most se. Rákérdeztem, hogy van e valami baj, vagy történt e valami amiért ne, de mondta, hogy nincs semmi, nyugodjak meg. Minden baját elmondja nekem, én is így teszek, és kérte, hogy ne haragudjak. Mondtam, hogy nem haragszom, csak kicsit csalódott, de nem az ő hibája, megértem. De egyszerűen nem tudom mi lehet a baj, mi történhetett, mert előtte legalább hetente történt valami. Kérlek segítsetek! :(
2009. dec. 21. 16:47
 1/7 anonim ***** válasza:

nem vagyok pszichológus meg semmi, de véleményem van

szerintem csak az van, mivel 15 éves, lehet hogy arra gondol, hogy ezzel qrvának nézik majd vagy valami hasonló.

nem tudom, milyen gondolkodású stb. de elsőre ez ugrott be

17f

2009. dec. 21. 16:50
 2/7 anonim ***** válasza:

hát ez kész. figyi, ilyenek ezek a 16 évesek. aztse tudják h mit miért csinálnak. érettebb nővel kezdjél, ne ilyennel....azért ez elég gáz, h se utazás elpőtt, se utazás után nemhajlandó eccerűen semmire. én nő vagyok, és elítélem ugyan az olyat amikor a pasi a szex miatt szakít egy csajjal, de ez már elég gáz amit a barátnőd csinál. ő eccerűen semmire sem hajlandó, de mégcsak a száját sem képes kinyitni h elmondja h mi a baja. sztem ez gáz. én dobnám a retekbe. megtanulná h nemlehet csakúgy szórakozni.

24L

2009. dec. 21. 17:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
én velem pont ugyanez történt meg! nem mertem megmondani a barátomnak h nem szeretem ha kinyal és én sem szeretném leszopni.. és ezért sokszir visszautasítottam a közeledését. aztán végül elmondtam mindent, és megértette,azóta már rég le is feküdtünk!:)
2009. dec. 21. 17:04
 4/7 A kérdező kommentje:
összegzés? szakítsak? :S szeretem, de őszintén szólva sose voltam egy túl megállapodós fajta, és mindig van valaki aki épp meghódításra szorul... nem a szexről szól a kapcsolatom, félre ne értsétek de bakker ez már rosszul esik :(
2009. dec. 21. 18:10
 5/7 Tutujka ***** válasza:

Jól fogalmazol, áttekinthető.

Többesélyes a dolog, Neked kell "kinyomozni", hogy mi lehet a háttérben.

Van e valakije?

Nem volt Veled őszinte, és NEM VOLT OLYAN JÓ AZ ORÁL.

Valamit nem csinálsz jól?

Talán azt hiszi, hogy leakarsz Vele feküdni, de Ő még nem kész rá.

Szégyenlős?

Fél?

Sok sok kérdés lebeg ilyenkor az ember szeme előtt.

Mint, ahogy mondtad, megbeszéltek mindent.

DE VALAMI OKA MÉGIS VAN A "MOST NE" ELUTASÍTÁSNAK.

Annyival meg ne érd be, hogy bocsánatot kér, vagy hogy NE HARAGUDJ!

Hogy ezek után szakítani fogsz e vele, vagy szakíts e vele, azt már ne itt kérdezd.

2009. dec. 21. 19:19
 6/7 anonim válasza:
szerintem szegyelli magat elotted. egy 16 evesnek meg felkell dolgozza az ilyesmit. en is csinaltam mar a baratomnek 1x 2x, az elso szornyu volt, de hazudtam neki h jo volt nekem is. szerintem kerdezd meg h ezzel van e baja, es mond neki h nem kell azt csinalja
2009. dec. 21. 19:25
 7/7 anonim ***** válasza:
en is hasonloan ereznek ha 15 perc utan meg mindig nem menne el a pasi
2009. dec. 22. 01:48

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!