Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen érzés várni arra, hogy lépjen egy fiú?
csatlakozom.
egy lány ugyan úgy léphet, kezdeményezhet ...
elmúltak azok az idők :)
Volt már, hogy én léptem. Megbántam, olcsó nőnek éreztem magam tőle. Nem is lett jó az a kapcsolat, sose éreztem, hogy magfamért kellenék, mindig olyan érzésem volt, mintha ráerőltettem volna magam a srácra.
De tanultam belőle. Most már csak igazi férfivel elégszem meg, aki után nem kell futni, akit nem én hódítok meg, hanem fordítva, ő hódít meg engem. A nőies férfiakat, akiket úgy kell elcipelni randira és meghívni valahová, meghagyom másnak.
Végül kifizetődött, hogy nem adtam alább, és remek férfira bukkantam, aki tud udvarolni, tenni a szépet a lánynak, kezébe venni az irányítást stb. Meghódította a szívem. Hozzámentem feleségül, és remek házasság lett belőle.
Lányok, megéri várni az igazi férfira, akit nem kell becserkészni!
utolsónak:
ugyanez vagyok én is:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!