Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek egy 18 cm-es pénisz megfelel?
Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 15:17
2/46 anonim válasza:
Nekem nem a péniszméret szokott leginkább megfelelni,hanem a hozzá tartozó pasi...
3/46 anonim válasza:
Túl nagy, csak a bajod lesz belőle később. Majd meglátod, miről beszéltem...
4/46 A kérdező kommentje:
miért nagy???
2009. dec. 21. 15:44
5/46 anonim válasza:
Megfelel nekik?? Talán nekem megfelel-e a csaj? Utána tárgyalhatunk a méretemről, röhögésbe fullasztom a beszélgetést és csókkal tartósítom a hallgatást a témáról. Aztán a pupilla úgyis elárulja mit jelent a hölgy számára, amit a kezében tart! Később pedig még több feedbacket kapsz. Amúgy ha terjesztik barátnők között hogy "nagy van" akkor valszeg nem gúnyolódnak vele(tehát ha maximalista vagy akkor is elég). A lányok érzékenyek a méhszájra, azt pedig eléred ha tövig nyomod.. Szóval a túl nagy határán vagy, de ezt felejtsd is el.. Nem simogatom a lelked. Ha ekkora van, akkor nem 13 éves vagy! Ne aggódj, fognak neked örülni a lányok! Ha elég ügyes voltál akkor csak lifttel, vagy az öledben tud lejutni a földszintre ?D
6/46 anonim válasza:
Hát szerintem egy csaj se szeretné ha 18cm-es pénisze lenne.
7/46 anonim válasza:
Mire az megtelik vérrel, elájulsz :D
8/46 anonim válasza:
Istenem. Melyik nőnek elsődleges a pénisz mérete. Ez kábé olyan mintha egy fiú mell alapján választana pasit. Ugyan már.. Ha tetszik neked vki akkor úgy tetszik ahogy van. Van egy haverom akinek khmmm.. elég kicsi. 10 alatt van, de nem mondaná meg senki róla. évek óta együtt van a bnőjével és amikor kérdeztük a csajt hogy mégis milyen? Azt mondta hogy őt tökéletesen kielégíti minden alkalommal.
ennyi. De viszont hallottam már olyanról hogy egy srácnak volt egy 18-20-as pénisze, és a csajna fájt, kényelmetlen volt amikor mélyebben behatolt a barátja, és ez a kapcsolatukra ment.
9/46 anonim válasza:
előző vagyok. 2. sorban, nem PASIT hanem CSAJ-t akartam írni... lol... csak elgondolkodtam...
jöhetnek a b"zizós válaszok... :D
10/46 anonim válasza:
A nagyfarkú pasik legendásan hülyék. Hosszútávon boldogtalanok maradnak, mert egyik nő sem akar szenvedni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!