Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem volt még orgazmusom?
Figyelt kérdés
Másfél éve élek rendszeres nemi életet.Minden nap legalább egyszer szeretkezünk. Nagyon jó,de még nem volt orgazmusom az együttlétek során.csak akkor van orgazmusom,ha a csiklómat izgatom. miért van ez? most akkor soha sem lesz orgazmusom,ha a barátommal szeretkezünk?Kérlek írjatok tapasztalatokat,véleményeket. 22/L2009. dec. 21. 00:59
1/5 anonim válasza:
Szia. Szerintem csak túlstresszeled magad vagy nem tudsz ellazulni kellőképpen. Eleinte, ez Nálunk is probléma volt. Lazulás, lazulás és lazulás. Ne akard görcsösen, mert akkor nem fog sikerülni. A lényeg, hogy légy türelmes és nyugodt, akkor sikerülni fog!
Remélem segítettem.(:
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod. írjatok még kérlek. minden tanácsot szeretnék kipróbálni,megfogadni,betartani. :( :)
2009. dec. 21. 11:48
4/5 anonim válasza:
hehe a második :P
egyébként ne izgulj énis így jártam.. nekem egy 3éves kapcsolatomban volt így,h végig a 3 év alatt nem tudtam úgy elmenni,h szexeltünk,csak ha a csiklómat izgatta, viszont találtam egy olyan srácot azóta,akivel volt,hogy 3x is miközben rajta voltam.
szóval tényleg csak várnod kell szerintem vagy pózt váltani esetleg... és az se árt,ha veszettül kívánod a partneredet :D
21/L
5/5 anonim válasza:
Egy kicsit alkati kérdés is...mármint, ki mit élvez jobban, próbáld meg esetleg h hátonfekve a lehetö legjobban összeteszed a combjaidat és ugy szeretkeztek. Vagy...hagyjatok ki pár napot, akkor talán sokkal jobban fogod kívánni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!