Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért fájhat neki ismét?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kovács Pál kérdése:

Miért fájhat neki ismét?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel másfél éve járunk, egymással vesztettük el a szüzességünket. Lassan, lépésről lépésre haladtunk, a pettingtől a "rendes" dologig. Természetesen az első fájdalmas volt számára, és még utána is jó pár alkalommal, de végül mindkettőnknek teljes (és nagyon vad :D) örömöt okozott a szex. Szinte az egész nyarat végig szeretkeztük, bármikor egymásra tudtunk gerjedni. Most kezdtük el az Egyetemet, és egy kicsit lecsökkentettük az adagot. Egy eléggé stresszes időszak kezdődött, és mostanában újra fájni kezdett neki, nem is tudok minden alkalommal behatolni, és ha igen, olyankor is fáj neki az elején. Arról is panaszkodik, hogy mostanában nehezen izgul fel. Most kezdődött a vizsgaidőszak is, ami szintén eléggé nagy megterhelést jelent a számára. Türelmes vagyok, soha nem kényszerítem, és mindig próbálok a lehető leggyengédebb, legérzékibb lenni, de így sem tudom elérni a kívánt eredményt. Adjatok tanácsot! Csak azért van nála, mert stresszel a vizsgái miatt, szóval valami pszichológia háttere lehet a dolognak, vagy esetleg lehet valami más is a háttérben?
2009. dec. 20. 23:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Elötte lazítsd el masszázs ilyenek meg érdeklődd meg sztem h mik azok a dolgok amik leginkább felizgatják és ha valami reálisat mond ami belefér a kapcsolatba és megvalósítható akkor sztem tedd meg érte és meg lesz a várt eredmény ;)
2009. dec. 21. 00:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Könnyen lehet, hogy pszichológiai, a stressz miatt nem izgul fel rendesen stb. viszont lehet akár fizikai oka is. Én ugyanezzel a problémával küzdök, amivel a barátnőd, és megmondom őszintén fogalmam sincs mi a gond. Teljesen egészséges vagyok, szóval nem betegség okozza. Szintén egyetemista, aki vizsgázik, de már a vizsgaidőszak előtt is megvoltak ezek a problémák :( Őszintén remélem, hogy megoldódnak a gondok!
2009. dec. 21. 00:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Jól gondolod, a stressz teszi. Nálam is volt egy év, amikor 23 évesen síkosítóval ment csak a szex, és 6 hetente volt egy orgazmusom! Abban az évben voltam pályakezdő, és borzasztóan stresszelt a munkahely. A kapcsolat meg minden egyéb teljesen rendben volt.

Nálatok is a stressz lehet az egyetlen oka. Jól teszed, ha türelmes vagy hozzá, de ne várj túlzottan eredményt, amíg feszítik őt a terhek. A sikertelenség nem a te hibád!

2009. dec. 21. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!