Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melyiket csináljam előbb? Az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket csináljam előbb? Az ujjazást vagy a nyalást? Vagy tejesen mindegy?

Figyelt kérdés
Kezdő vagyok meg e téren és fékek, hogy ha megujjazom akkor a nyalás nem lesz olyan jó, vagy ez mindegy?
2009. dec. 20. 23:10
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
a kettőt egyszerre kell csinálni.
2009. dec. 20. 23:11
 2/10 A kérdező kommentje:
oké ezt értem de ha elöte megujjazom akkor a nyalás ugyan olyan jó lesz?
2009. dec. 20. 23:14
 3/10 Teszto válasza:
100%
kezd el nyalni és az ujjazással segits rá. Minden lánynál különbözö h mit szeret mi jo neki, van aki a csiklo ingerlését szereti van aki a vagináét. FIgyeld a reakcioit kérd meg h irányitson neki hogy jo. Így mindeketötöknek jó lesz.
2009. dec. 20. 23:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Először kezd el nyalni és közben lassan,fokozatosan vedd hozzá az ujjazást.együtt a legjobb,de ilyen sorrendben.
2009. dec. 20. 23:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Jahh... "TEJESEN".... :-D Szóval szerintem is mindenki más! Erre neked kell rájönnöd menet közben, jahh, és az sem mindegy hogyan csinálod. Szóval.. Kísérletezz. Puding próbája az evés.. És amúgy is szerintem nem úgy működik ez, hogy egy párocska egyből egymásra hangolódik. A párom és én kapcsolatunk eléején még csókolózni sem tudtunk, mindig röhögtünk közben, olyan vicces volt. Ő vadul esett nekem, én meg lágyan, és így nem nagyon "jött össze" :-D
2009. dec. 21. 11:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ó először a nyalás és aztán közben az ujjazás, az a befutó nálam! De hát embere válogatja, tapasztaljátok ki egymást! Sok sikert!
2009. dec. 22. 14:48
 7/10 anonim ***** válasza:
35%
Kezd először ujjazással. Ha már elfáradt az ujjad akkor folytasd nyalással.
2009. dec. 22. 15:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha kezdő vagy, akkor gondolom elég fiatal is, ergo a barátnőd is az. Nehogy nekiess nyelvvel, az isten szerelmére... Csókolózás --> simogatás --> simogatás mell, fenék, majd odalent --> célirányos csiklósimogatás --> ha már lekerültek a ruhák és nem bírtok magatokkal, jöhet az orális szex --> ha minden jól megy, és van óvszer is, akkor akár az aktus is következhet.

Mindezt csak akkor, ha a lány kényelmesen és jól érzi magát, és Ő IS AKARJA!

2009. dec. 22. 15:32
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Helló. Tapasztalatból mondom, (nőként), hogy először szépen kezd el nyalni, és egyre fokozva az érzést kezd el ujjazni is, először csak 1 ujjadat dugd be, aztán még egyet (általában ez elég szokott lenni:P) Azután a hatás fokozása érdekében gyorsíts rajta. A legjobb ha folyamatosan tudsz többet adni, ne lőjj le minden "poént" az elején, mert egyrészt akkor még nem is olyan élvezetes, kettő: így tényleg garantált a siker!

Sok sikert!

L/19

2009. dec. 22. 19:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképpen nyelvvel kezd, mert ha nem izgattad fel eléggé előtte, ergo nem elég nedves, akkor az ujjazás elég kellemetlen tud lenni.

16/L

2009. dec. 23. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!