Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek kiábrándító ha egy csajnak pattanásos a háta?
Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 13:29
1/9 anonim válasza:
Ha nagyon az akkor igen,legalábbis részemről,de ez nem ok arra h most szakítsak:P
CSak mégis izé:)
2/9 anonim válasza:
Nekem volt egyszer ilyen csajom, strandon azt mondtam , hogy nem viselkedett jól és hátbalőttem sörétessel.
3/9 anonim válasza:
én ekcémás vagyok... olykor kijön, és nem a legszebb látvány... aki valóban szeret, annak ez nem kiábrándító. de lehet ellene tenni. elmész kozmetikushoz, vagy megkéred anyut, testvért, barátnőt, hogy nyomkodja ki és kezelje le. barátomnak is nő néha 1-2 pattanás a hátán, én kinyomom neki.
4/9 anonim válasza:
gondolom fiatal vagy még és azért. Idővel el fog múlni, nagyrésze eltűnik szépen és nem lesz vele semi gond. Nekem nem lenne baj, ez önhibán kívüli dolog. Ettől még egy lány szerethető
5/9 anonim válasza:
hát egy picit az, de menj el kozmetikushoz és kész. :)
6/9 A kérdező kommentje:
21 vagyok
nem sok pattanás van, csak mégis... :/
2009. dec. 20. 14:38
7/9 anonim válasza:
Nekem is pattanásos a hátam és ezen még a kozmetikus sem tudott segíteni... Csak egy gyógyszer, mert kiderült hogy PCO-m van. (az akne az egyik tünete)
8/9 anonim válasza:
előző vagyok: ilyen esetben elég gáz, ha a fiú kiábrándul. Nem tehet arról az ember, hogy megbetegszik.:S
9/9 anonim válasza:
hát nem kiábránditó de zavaró kérj meg valakit hogy nyomkodja ki öket
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!