Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most először aludtunk együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most először aludtunk együtt a barátommal és éjjel arra ébredtem, hogy simogatta a puncimat és neki is már állt, de félálomban volt. Reggel nem emlékezett rá. Akkor ez most mi volt?

Figyelt kérdés
Még nem feküdtünk le egymással, csak sok-sok petting volt. Én már nagyon szeretnék vele lefeküdni, de legutóbb ő mondta, hogy majd nyaraláskor, adjuk meg a módját, pedig ő is nagyon kíván. (Karácsony után megyünk wellnessezni) Nem szűz egyikünk sem már, de nem olyan régóta vagyunk együtt.
2009. dec. 20. 12:06
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Oké, akkor ébren volt. Fel sem tűnt, hogy te is láttad,, azt hittem csak ketten voltunk ott:)
2009. dec. 20. 13:30
 12/22 anonim ***** válasza:
79%

jaj te nem úgy értem:)

hanem arra próbáltam célozni, hogy emlékszik, csak nem meri megmondani valamiért.

2009. dec. 20. 13:50
 13/22 anonim válasza:
26%
elmondja valaki miaza petting hogy tudjam enis? bocsi de meg nem jottem ra mit jelenthet
2009. dec. 20. 14:56
 14/22 anonim ***** válasza:
Ó én hányszor beszélgettem már úgy félálomban lévő emberrel, hogy késöbb nem emlékezett, még akkorse ha semmi ciki nem volt....szóval lehetséges!
2009. dec. 20. 15:36
 15/22 anonim ***** válasza:

Teljesen lehetséges. Nekem olyan is volt h aludtam, a párom pedig állítása szerint simogatott és már el is kezdte az aktust, tehát álmomban nedvesedtem be és én már csak a végére ébredtem fel, mikor már orgazmus közelbe értem. Na soha olyan jót még nem szeretkeztem, mint akkor :D Az az orgazmus felülmúlt mindent!

20/L

2009. dec. 20. 15:41
 16/22 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy nem emlékszik rá! Az én párommal ezalatt az egy év alatt már nagyon sokszor aludtunk együtt és nekem nem mindig sikerül jól aludni, sokszor kelek fel és a párom félálomban simogat engem. :) (Persze nem ott hanem a hátamat, vagy a derekamat, a karomat) Éjszaka ha csak egy picit is elkezdek mozgolódni már szinte automatikusan szorosabban ölel magához és simogat! :) Ő viszont elég jó alvó tehát nem hinném, hogy Ő is felkelne ... Már egy párszor szemügyre vettem és nem úgy tűnt mint aki ébren van, szóltam is hozzá de csak mormogott vmit az orra alatt semmi egyéb. :)

Egyébként, hogy a kérdésedre is választ adjak egyetértek az előttem szólókkal! Lehet, hogy előtte érdekes álma volt és ennek következtében mégjobban megkívánt Téged hiszen a leírtakból arra tudok következtetni, hogy már nagyon ki vagytok éhezve egymásra, de az becsülendő, hogy még tudtok várni! :) Nem tudom mennyi idős lehetsz de kortól függetlenül azt hiszem büszke lehetsz magadra és a párodra is! (Ez csak az én szerény véleményem:$) Emiatt a kis affér miatt pedig ne aggódj :) Szerintem ezzel a félálomban lévő kívánós állapottal magyarázható :)

2009. dec. 21. 15:29
 17/22 anonim ***** válasza:
Ohh, ilyen simán van. Velem még csak egy ilyen esett meg, legalábbis többről nem számolt be senki. Akkor álmomban fordultam egyet, ráfeküdtem asszonyra, betoltam párszor, aztán fordultam tovább. Nekem semmi sem rémlik belőle. Ha egy kicsit is ébren lettem volna, akkor be is fejezem... :) - és semmi álomra se emlékszek. Nem kell mindent megmagyarázni, van ilyen, és kész :)
2009. dec. 26. 02:07
 18/22 anonim ***** válasza:
Lehet hogy tényleg nem emlékezett rá,én egyszer arra ébredtem fel h maszturbálok:S
2009. dec. 26. 02:13
 19/22 anonim válasza:
02:13 Kedves barátom, azt úgy hívják amire te gondolsz, hogy kijózanodás :)
2009. dec. 26. 02:45
 20/22 anonim ***** válasza:

Figyu!

Én szoktam alvajárni, és alvás közben félálomban kimegyek a szobámból ezt azt dumálok szüleimmel, reggel pedig ők mondják h mi történt és nekem csak nagyon halványan dereng valami.

Vagy 2 óra alvás után lemegyek lefürdök azt hiszem reggel van. Közbe nézem az órám, és látom h nincs, de egyszerüen az agyam nem fogja fel mi az a 2h ilyen állapotában.

Ezután valahogy mégis visszafekszem és reggel baromi nehezen tudok emlékezni a dologra. Mindeközben nem vagyok egészen tudatomnál, de elég komplex dolgokat csinálok.

Még 1 story:

Osztálykirándulás, reggel az emeleteságy 3. Szintje helyett az azzal kb. azonos magasságban lévő szekrény tetején ébredek.mellettem egy üvegpohár amire emlékszem hogy nem akartam álmomban leverni. Nem emlékszem hogy kerültem oda.

Nah akkor ehhez képest a puncisimi ha egyébként így vágyik rád?

Simán.

Bocs h ilyen hosszú lettem^^

2009. dec. 26. 05:07
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!