Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez normális? Mással is megeset...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Mással is megesett már? (több lent)

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok és a barátom ujjal izgatta a G-pontomat,mielőtt behatolt volna, óriásit szexeltünk, aminek a végén elájultam.Szegény barátom meg frászt kapott,arra ébredtem, hogy szólongat és pofozgat. Ez normális? Mással is történt már ilyen?
2009. dec. 19. 22:35
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
szija csajszi..na parázz velem hasonló történt mi is így kezdtük csak nekem a végén leesett a cukor szintem és alig birtam mozgatni a kezem szinte megbénultam de egy kis csoki helyre hozott! ez sztem attól van mert nagyon jól esett és oltári nagyot sexeltetek előfordul.20/L
2009. dec. 19. 23:09
 2/4 anonim ***** válasza:
66%
velem sosem,de már hallottam én is ilyen esetekről.Biztos a hatalmas élvezet,meg szex közben kifejtett erőfeszítés hatására,fáradtságtól,felmegy,vagy leesik a vérnyomás,szerintem ilyesmi okozhatja,vagy az erős izgalom,mit pl stressz esetén olyankor is van aki elájúl.
2010. jan. 9. 01:19
 3/4 anonim ***** válasza:

velem is fordult elő már ilyen. talán egy picit durvább is. szintén újjaztam a barátnőmet elég keményen mert így élvezte. aztán egyszer csak látom a kezemet, hogy tiszta vér az egész és teljesen elborzadtam , gondolom ijedt fejet vágtam mire a csaj is megnézte a kezemet és látta hogy merő vér az egész és elájult...de utána mondta, hogy sosem élvezett még ekkorát vagy 1 percig folymatosan...

a vérzés nem menzesz volt és nem én sértettem fel - elvileg vmi más oka volt de nem tudom mennyire igaz úgyhogy nem írom le.

2010. jan. 9. 14:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha valaki nagyon sokat, vagy nagyot élvez akkor bizony előfordul, hogy elájul! Ne parázz, természetes dolog!
2010. nov. 15. 10:14

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!