Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt meg vajon mért csinálja?
Figyelt kérdés
pár hónapja elvesztettem a barátommal a szüzességemet ő most 17 énmeg 16... és azt vettem észre hogy rajta nem látom hogy annyira élvezné a szexet és mindig csak nekem akar örömet okozni és kérdezi hogy ez most ígyjó e nekem és ez nemisgond mert ez jó de miközben ő erre figyel szerintem nem élvezi úgy velem a szexet és ezáltal ez nekem sem megy :( szerintetek mit csináljak? vagy hogy beszéljem meg ezt vele? vagy esetleg vegyem kézbe én az irányítást?2009. dec. 19. 22:00
1/3 anonim válasza:
De buta vagy ^^
A barátod szeret, méghozzá nagyon, örülj ennek =)
És hidd el, élvezi nagyon is :D Én is iylen vagyok, ha szeretek egy lányt, és sokkal élvezetesebb az ilyen szex =)
18/F
2/3 Tutujka válasza:
Odaadó pasid van meg kell hagyni.
Figyel rád, és ez jó.
Te meg ne arra összpontosíts, hogy Neki jó e vagy sem.
Te is kitehetsz magadért, ne feküdj, mint egy darab bot.
Lovagolj, és akkor Te irányítasz és akkor figyeld az arcát.
Látni fogod az élvezést, az elégedettséget.
3/3 A kérdező kommentje:
hátjah..odaado és figyel rám..kiderült hogy a volt barátnőjét szereti akivel egy évet jártak..kidobott mert hisztiztem és visszaakart mennia csajhoz de rácseszett mert annak nemkellett:) ez megnyugtat de ugyanakkor rossz hogy egy olyan ember vette el a szüzességem akinek csak pótlék voltam..amugy télleg kezdeményezést szeretett volna és azt hogy én irányitsak az ágyban csak butavoltam..nembaj másnál más lesz:P:D
2010. jún. 20. 00:34
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!