Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ezt meg vajon mért csinálja?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt meg vajon mért csinálja?

Figyelt kérdés
pár hónapja elvesztettem a barátommal a szüzességemet ő most 17 énmeg 16... és azt vettem észre hogy rajta nem látom hogy annyira élvezné a szexet és mindig csak nekem akar örömet okozni és kérdezi hogy ez most ígyjó e nekem és ez nemisgond mert ez jó de miközben ő erre figyel szerintem nem élvezi úgy velem a szexet és ezáltal ez nekem sem megy :( szerintetek mit csináljak? vagy hogy beszéljem meg ezt vele? vagy esetleg vegyem kézbe én az irányítást?
2009. dec. 19. 22:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

De buta vagy ^^

A barátod szeret, méghozzá nagyon, örülj ennek =)

És hidd el, élvezi nagyon is :D Én is iylen vagyok, ha szeretek egy lányt, és sokkal élvezetesebb az ilyen szex =)

18/F

2009. dec. 19. 22:19
 2/3 Tutujka ***** válasza:

Odaadó pasid van meg kell hagyni.

Figyel rád, és ez jó.

Te meg ne arra összpontosíts, hogy Neki jó e vagy sem.

Te is kitehetsz magadért, ne feküdj, mint egy darab bot.

Lovagolj, és akkor Te irányítasz és akkor figyeld az arcát.

Látni fogod az élvezést, az elégedettséget.

2009. dec. 20. 10:09
 3/3 A kérdező kommentje:
hátjah..odaado és figyel rám..kiderült hogy a volt barátnőjét szereti akivel egy évet jártak..kidobott mert hisztiztem és visszaakart mennia csajhoz de rácseszett mert annak nemkellett:) ez megnyugtat de ugyanakkor rossz hogy egy olyan ember vette el a szüzességem akinek csak pótlék voltam..amugy télleg kezdeményezést szeretett volna és azt hogy én irányitsak az ágyban csak butavoltam..nembaj másnál más lesz:P:D
2010. jún. 20. 00:34

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!