Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem akarom szajal kielegiteni a pasimat csak kezel? Hogyan mondjam ezt el neki?
Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 21:58
1/7 anonim válasza:
Szija bébi figyi inkább csak kiverném neked ok?
2/7 anonim válasza:
Úgy,ahogy itt leírtad.Ha nem törődik bele,akkor önző,és jobb,ha megszabadulsz tőle.
3/7 anonim válasza:
Nem v szerelmes??????
Még sose csináltad ?
Mi a baj ?
4/7 A kérdező kommentje:
Nem csak kezel...ugyhogy szerintem azt mar megunta...en szeretnem szajal is csak undorodok,de nemtudom milyen oknal fogva...
2009. dec. 19. 22:09
5/7 anonim válasza:
az a furcsa... hogy az első pár hónapban énis utáltam aztán elmúlt az undor... de addigra meg is romlott a kapcsolat... szal... szerintem csak annyi a gond hogy nem vagytok még annyira összeszokva és így mgé nehezen engeded be a saját intimzónádba lelkileg :) majd elmúlik nyugodj meg, és remélem ti nem mentek addigra szét.
Amúgymeg addig egyszerűen mond meg neki hogy nem szeretnéd, szeirntem ő is látja ha húzod a szádat elötte... nálam is észrevette, aztán mondtam hogy nem a kedvemcem, ennyi...
6/7 A kérdező kommentje:
Koszi szepen,megfogadom a tanacsod.
2009. dec. 19. 22:16
7/7 anonim válasza:
Mit kell ezen megmondani? Nem csinálod és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!