Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek fel tud állni egy heves smárolástól?
Smároltam egy haverral, simogattam a gerincét (póló alatt), kirázta a hideg, nyakcsók, smár...ő meg használta a kezét...na :)
Ettől már felállhat?
ez úgy hangzott mintha egy srác írta volna h smárolt a srác haverjával XD bocsi XD
naszóval, sztem minden normális potenciával rendelkező fiú képes erre. tapasztalat.
20/L
Arra gondolok h miközben öleltük egymást én simogattam a hátát, megborzongott, elég hevesen smároltunk, közben ő simogatott (azt után felül, fenekemet, felső testrészemet....:) ) szóval ilyentől már lazán lehet? Vannak jelei a srácon?
Elsőnek: lehet h azért mert a haver szót használtam ,akkor mondom h egy barátommal :P :) am 16/L (!!!!) :)
Már attól is fel tud állni, ha telefonon hallom a hangját. Ha látom, és átölelem, még hamarabb. Ha csókolózunk? Naná ;)
(33/F)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!