Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Amikor már kőkeményen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Amikor már kőkeményen áll a farkatok, de még nem tettétek be, milyen érzés, ha visszavonulót fúj a lány?

Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 01:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Konkrétan fekszünk az ágyban meztelenül, és ő kiugrik, hogy mégsem? :D Szar ügy :D
2009. dec. 19. 01:48
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen,valami ilyesmire gondoltam. Csak azért,mert van,aki ilyenkor agresszív lesz. Ez általános?
2009. dec. 19. 01:51
 3/11 anonim ***** válasza:
79%

Egyrészről szar ügy, más részről a vér jobbára a farkadban és nem az agyadban (NEM VICC!), ami mindent eredményez csak nem ésszerű gondolkodást adott pillanatban (aztán csodálkoznak, hogy nemi erőszak a vége).

És nem mellesleg ha már pattanásig feszítette a húrt fájdalommal is tud járni. Nem erőssel csak a fiúk odalent érzékennyé válnak és igen kellemetlen tud lenni egy szűk alsó ilyenkor.

2009. dec. 19. 02:43
 4/11 anonim ***** válasza:
85%

Borzasztó kiábrándító érzés. Bár velem eddig csak akkor fordult elő, amikor már mind a ketten nagyon beleéltük magunkat, az izgalom a tetőfokán volt, aztán két póz közti váltáskor (helyet cseréltünk) kiderült, hogy "megjött" :((

Ilyenkor persze nemcsak nekem rossz, hanem neki is. De megértem a "piros betűs napokat", nincs mit tenni...

2009. dec. 19. 04:09
 5/11 anonim ***** válasza:
75%

Elég kellemetlen érzés, és hosszabb távon lelki sérüléseket is okozhat.

Ilyenkor azért illik a lánynak legalább a kezét vagy a száját bevetnie...

2009. dec. 19. 05:07
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Én már akkor agresszív leszek, ha barátom nem akar velem szexelni.. Ja és bocsi, lány vagyok, de azért válaszoltam..
2009. dec. 19. 05:28
 7/11 anonim ***** válasza:
80%
Fasza.
2009. dec. 19. 08:41
 8/11 anonim ***** válasza:
96%

Ez nem vicces dolog...Nem lehet csak úgy visszavonulót fújni...Elég érdekes reakciókat válthat ki egy férfiből egy ilyen, na akkor nekem most nem megy dolog...

Ilyenkor tekintettel kell lenni rá, más módon, de ki kell elégíteni...Te sem örülnél, ha karácsonyra kapnál egy ajándékot, mondjuk egy nyakláncot, már ép a nyakadba akasztaná a párod, amikor egyszer csak bejelentené, hogy áhh mégsem adja neked...Fogja és elteszi a dobozába és utána szépen leül a fotelba, mintha mi sem történt volna...Elég kiábrándító nemde?!

2009. dec. 19. 09:14
 9/11 anonim ***** válasza:
A legutolsó válaszon jót mosolyogtam,mert én pont nyakláncot vettem a szerelmemnek karácsonyra..
2009. dec. 19. 11:20
 10/11 anonim válasza:
100%

Kegyetlen nagy kinlódás!

Négyen aludtunk egy esti szórakozás után a haveromnál. Két számomra idegen lány és a haverom. Kb 1 óra elteltével az egyik hölgy simogatni kezdte a hasam, majd lentebb is:) Nagyon felizgultam és felé fordultam, erre a lány orálisan kezdett kényeztetni.

Nem jutottunk tovább mert felébredtek mellettünk és megkérdezték: Hát ti meg mit csináltok itt???

Órákon keresztül nem tudtunk visszaaludni, reggelig kínlódtam. Reggel elment a másik lány, és a haverom levitte a kutyát sétáltatni. Kihasználtuk az alkalmat és engedtünk vágyainknak, de már mindkettőnkben volt büntudat a lebukás miatt.

Iszonyú érzés ha nem kapsz meg valakit!

Azt el sem tudom képzelni, hogy egy lány visszavonulót fúj ha már benne van ő is.

2009. dec. 19. 12:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!