Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Izgalmi állapotban mennyivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgalmi állapotban mennyivel lesz nagyobb a csikló? Nyugalmi állapotban nem túl nagy a csiklóm: fel kell húznom a felette levő bőrredőt, hogy látszódjon.

Figyelt kérdés

Lányok: ha ránéztek most simán, látjátok? Vagy nektek is rá kell kicsit segíteni ujjal, hogy látszódjon? és aki így van vele, annak ugye azért ki fog emelkedni izgalmi állapotban?

Bocsi, ha hülye kérdés, de kicsit megijedtem

2009. dec. 19. 00:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
nem kell megijedni. ez olyan mint a fiúk szerszáma, nincs 2 egyforma. csiklóból sem. nem az a lényeg, hogy mekkora lesz, hanem, hogy legyen elég érzékeny és élvezd vele az együttléteket ;)
2009. dec. 19. 00:38
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi :)
2009. dec. 19. 00:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Éljenek a női csiklók!!:)Nem kell parázni,majd ha eljön a nagy pillanat,akkor csak lazits és add át magad a gyönyörnek..,amit majd a párod művel a nyelvével;)
2009. dec. 19. 00:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyugalom!

Sokféle van: van, akinek csak izgalmi állapotban látszik egyáltalán. Aztán van olyan is, akinek nyugalomban 4 cm.

A lányokra nagyon hatnak a férfihormonok... kiskorban különösen. Ha valaki csak egy kicsit is termel, az szép meglepetésekre képes ott.

2009. dec. 19. 01:50
 5/10 anonim ***** válasza:
82%

Nekem pl. semmi nem látszik, a nagyajkaim eltakarják, pont mint egy kislánynak :). De szerelmeskedés közben azért szépen megduzzad.

Ne aggódj azon, hogy mekkora, tényleg csak az számít, hogy van és érzékeny és nagyon jó érzés, ha a párod kényezteti!

2009. dec. 19. 07:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ami a férfinál a pénisz,az a nőnél a csikló.Szex közben vérrel telik meg és megduzzad.Ez senkinél sincs másképp.Max valakinek alapban kisebb vagy nagyobb,de a péniszméretek is nagyon mások.Ne ijedj meg,semmi baj ha nem látszik.Majd szex közben figyeld meg!:)

22/L

2009. dec. 19. 13:50
 7/10 anonim ***** válasza:
82%
nekem így is látszik,szex közben meg még jobban megdagad,és kiáll,van mit szopizni :))
2010. jan. 7. 22:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem látszik normál helyzetben :D Azt se nagyon vettem észre, hogy szex közben változott valami, mondjuk nem is figyeltem rá. Majd legközelebb megvizsgálom :D 20L
2010. jan. 7. 22:53
 9/10 anonim válasza:
100%
nekem 3cm nyugalmi állapotban,18l
2010. jan. 8. 13:33
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se látszódik,izgalmi állapotban picit megduzzad,de nem jelentősen. Nem is bánom,hogy nem látszódik.:)
2011. nov. 4. 22:41

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!