Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan eszlelhetjuk hogy van orgazmusunk? Van valami kulonos erzet vagy jel feleseg? Lehet kicsit kinos hogy nem tudom mikor van orgazmus de nah jo lenne tudni
Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 23:35
2/8 anonim válasza:
Elsőnél a pont.
Azt nem lehet leírni semmivel. Mindenkinek más.
3/8 anonim válasza:
Csatlakoznék az előttem szólókhoz, de hogy értsd, ez olyan mint ha azt kérdeznéd:
-Honnan tudom, hogy autóbalesetem volt?
-Honnan tudom, hogy beszartam?
-Honnan tudom, hogy megszültem a gyereket?
-Honnan tudom, hogy nem kapok levegőt?
4/8 A kérdező kommentje:
jo megertem h nem lehet telje smertekben leirni de azret megis szeirntme van egy bovebb valasz ezeken kivul hogy "majd megtudod"....azret megsi ezke nem valasozk hinkabb ne irjatok semmit mint ilyen kedvtelenito valsozkat,nah midn1,majd cska megtudom egyszer....
2009. dec. 19. 00:50
5/8 anonim válasza:
Amikor nekem van orgazmusom megfeszül az egész testem elkezdek remegni és zsibbadni kezd a lábam kezem..:) De nem mindig reagálok így.Ha orgazmusod lesz elhiheted észre fogod venni nem lehet eltéveszteni!:)
6/8 anonim válasza:
Ok,megpróbálom összefoglalni mit érzek én orgazmuskor.Szóval mikor érzem,hogy közeledik,olyan kellemesen elönti a testem meg a puncim belül a melegség,csiklandós érzéseket érzek legbelül,majd az élvezés pillanatában megfeszül a testem és a hüvelyem összeszorúl,beleborzong az egész testem,belémnyíllal egy hihetetlen jó érzés,majd elkezd lüktetni,ritmikusan összehúzódni a hüvelyem,többször egymás után,utána meg erősen lüktet a csiklóm,hosszú perceken át.Ezt követően ellazúl,megnyugszik a testem,és érzem,hogy kielégültem. Remélem segítettem egy kicsit ;)
7/8 A kérdező kommentje:
huha ez jo kis megmagyarazas,koszonom nagyon nagyon szepen mindnekinek,ez nagyon sokatat segitet:D
2009. dec. 19. 17:25
8/8 anonim válasza:
én azt olvastam (meg úgy érzem) h a hüvelyben vannak ilyen önkéntelen izom-összehúzódások, meg remeg az egész tested (de nagyon jó) :D:D:D
15/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!