Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért szeretitek mostanában egyre inkább azt, ha a lánynak csupasz?
Előttem szólónak!
Szóval csak azért szeded le a hónaljadat, mert mások látják? Végül is akkor fürdeni is csak akkor kell, ha más megérezheti, hogy büdös vagy? :) Ez aztán igényes...
Mindig is azt szerettem.
Ezen kívül miért mondod azt, hogy a hónaljad látják?
Máshol nem látják?
Legalábbis az, aki a legfontosabb neked...
Én nem szeretem ha egy csajnak teljesen csupasz, szerintem sokkal nőiesebb ha valamilyen szinten meghagyja a szemérem-dombon.
A nagyajkakon viszont gyakorlati haszna van: nem megy a nyelvedre szőr, így ott azért jó ha lekapja valaki.:)
nem biztos,hogy azért,mert menő,DE:sokkal higiénikusabb(hiába mossa az ember naponta többször a szőröset),nem büdösödik be olyan hamar:) na meg menstruáláskor nem ragadnak bele a darabkák a szőrbe és nem lesz csimbókos a nunid:)
Meg a fürdőrucik divatja is más,átlátszóak,picik,hát ha abból kilóg valami,na az elég undi...
01:40
miért te miért borotválod a hónaljszőröd?
gondolom a nők többsége a többség miatt. nem azért mert zavarja őket..akkor már azért zavarja mert ott van, mert mások látják és emiatt rosszul érezné magát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!