Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy házas ember, akinek még gyermeke is van miért csalja meg a feleségét?
Az, hogy gyereke van, nem igazán tudom, hogy hogy jön a kérdéshez, hacsak azért nem, mert a felesége csak a gyerekkel foglalkozik, neki meg másra is lenne igénye.
Egyébként ha valaki nem képes magát fegyelmezni, az nem foglalkozik olyan dolgokkal, mint a hüség.
vannak ilyen pasik. tudod ha ,,jo pasik,, akkor van is akivel megcsalja. és ő ugy van vele, hogy éli az életét, amit megtehet meg is tesz. szertheti ő a feleségét, meg jo ha van neki egy társ, aki főz mos takaritt, és szerelmes is lehet, de kihasznalja hogy ,,megteheti,,.
ismerek ilyet, meg is teszi.
Ez több okból is lehet h megcsalja a feleségét:
1:az h már nincs köztük szerelem és elhidegűltek egymástól
2: feleség miatt is lehet vmi,esetleg nem közeledik hozzá szexuálisan vagy érzelmileg vagy bármely más szempontból,pedig ezt minden férfi igényli
3: sok olyanról hallani h szereti a feleségét a családját és minden jól megy a házasságban csak egyszerűen férfiból van és szereti a kalandokat az új dolgokat(ezt most értem arra h más nővel létesít szexuális kapcsolatot).
4. de lehet még bármely más okból is kifolyólag de hirtelen most ennyi jutott eszembe, ami általában a leggyakrabban szokott előfordulni.
15/lány
Lehet, hogy épp már csak a gyerek tart össze egy kapcsolatot, ami amúgy már nem működne...
Sok férfi ahelyett, hogy szembenézne a problémákkal és megpróbálna kommunikálni a párjával, másnál keres változatosságot. És a megcsalást és a hazudozást választja ahelyett, hogy tisztességesen véget vetne a kapcsolatának. Először még talán van lelkiismeret-furdalása is, de idővel azt is el lehet nyomni...
22/L (1 évig voltam együtt egy ilyen korosztályú családos apával...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!