Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Edzés után csak ketten voltunk tusolni egy másik lánnyal. Ő azelőtt is mindig nagyon kedves volt velem, most viszont arra kért, hogy mossam meg a hátát, aztán viccesen azt mondta, hogy ő is megmossa az enyémet, meg akár máshol is! Mit tennétek? 16/l
Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 21:50
2/11 anonim válasza:
hm.. az addig oké hogy megmosod a hátát és ő is neked de..
máshol??? xD
ajaj... xD hát nemtudom mi a teendő... lehet valami olyat akar.. bár.. rossz aki rosszra gondol. xD
de legközelebb kérdezz rá hogy hol máshol? és hogy mit szeretne. ezt csak tőle tudhatod meg
15/L
3/11 anonim válasza:
Néha mi is hülyülünk ilyennel. Nem kell komolyan venni. De azért kérdezd meg.
4/11 A kérdező kommentje:
Viccesen mondta, de úgy érzem, komolyan gondolta! Amúgy már máskor is mondott olyanokat, hogy pl: milyen jól nézek ki, szexi vagyok, meg ilyenek...
2009. dec. 18. 22:00
5/11 anonim válasza:
Hmmm kipróbálni egy lánnyal a zuhany alatt?...nem is rossz xD 17/l :P
7/11 anonim válasza:
21:56! "rossz aki rosszra gondol..." <= és hülye aki nem :D
egyébként kérdező, tedd meg aztán majd elválik... túléled;D
8/11 anonim válasza:
21:56 és 22:16...ki mondta, hogy az rossz?:D
9/11 anonim válasza:
Én belemennék. Egyszer ki lehet próbálni. ;) Tudod, egy kis őrültség mindig kell. :)
Az, hogy Te mit teszel, az viszont rajtad múlik.
10/11 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg legközelebb, hogy "áll-e még ez a dolog?" és a reakciójából kiderül minden, talán lesz egy jó napotok.:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!