Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha egy kicsit mazochista vagyok?
Figyelt kérdés
Nem tehetek róla, de élvezem, ha kikötöz a barátom; egy picit megcsapkodja a fenekem/puncim; "durva" szex közben; csúnya szavakat suttog a fülembe. Nem mindig, de néha jól esik az ilyen játék. Ő benne van, mert őt is nagyon izgatja. Baj ez? Perverz vagyok ettől? Arról nincs szó, hogy csak így élvezném, de néha rettenetesen vágyok az ilyen dolgora. Meg nem nagyon durvulunk, tehát nincsen semmi segédeszköz: korbács, pálca, csipesz, vagy ilyesmi, csak így lightosan. De néha még ezért is bűntudatom van, hogy nem helyes dolog.2009. dec. 18. 21:15
1/9 anonim válasza:
szerintem ezzel nincs semmi.
nem vagy tisztában a mazochista fogalmával :)
2/9 anonim válasza:
dehogy baj, amíg a barátod is szívesen csinálja!
a bűntudat meg lehet, hogy a társadalmi elvárások miatt van... hiszen sztem sokkal kevesebb férfiban merül fel ilyen kérdés, mint ahány nőben.
ne félj, tök normális! :P
3/9 anonim válasza:
nem vagy mazochista :) és nem baj :)
4/9 anonim válasza:
Szerintem enyhén mazo vagy, de nem vagy egyedül, amiket leírtál az kb. minden második -harmadik emberben megvan! Bennem is pl.
5/9 anonim válasza:
Ez miért lenne bűn?Csak te meg a barátod vagytok a résztvevői,és mindkettőtöknek jó,tehát senkinek semmi hátránya nem származik belőle,akkor hol itt a bűn?
6/9 anonim válasza:
én is imádok megerőszakolósat játszani, amikor a barátom erősen, erőszakosan megfog, lefog és ugy durr bele, és közben üvöltök... hihetetlenjó :D
7/9 anonim válasza:
Jézusom...nem véletlenül én írtam ezt a kérdést? Basszus...teljesen ugyanilyen vagyok én is!
off: Hány évesek vagytok? Mármint Te kérdező és a pasid? :)
8/9 anonim válasza:
Nem,én is ilyen vagyok,sőt ahogy érzek egy kis fájdalmat,könnyen elélvezek attól az erősebb ingertől.Amúgy meg nem tartozik senkire,hogy mi történik köztetek négyfal közt,perverzek vagytok vagy sem,ez a ti dolgotok csak.Én is nagyon bírom az ilyen szexet :)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Egy kicsit megnyugtattatok. Egyébként én 20, ő 24 éves.
2009. dec. 18. 22:52
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!