Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellene egy kis változatosság a szexuális életünkbe, de nincs ötletem, mit csináljak?
Az a gondom, hogy már régen nem találkoztunk a párommal, és ha újra egymás karjaiba leszünk szeretném feldobni az együtlétet vlmivel, de nem tudom mivel. Bár nem vagyok már kamasz, de tapasztalatlan a szexben. Én azt szeretném ha a párom irányítana, ő pedig azt szeretné ha én. De én nem tudok irányítani, mert nem tudom mit kell csinálni. A szex rövid és monoton. Azt mondja ő élvezi én nem. Segítenétek? Mit csináljak?
Egy aggódó lány.

Kísérletezni, próbálkozni kell. Olvass utána, és próbáld ki. Vedd a fáradságot és akkoris irányíts, ha úgy érzed, nehéz.
A legnehezebb az, hogy bizony fel kell vállalni a felelősséget!!!, hogy lehet, hogy nem lesz jó, nem sikerül, nem annyira izgató és ötletes, mint azt szeretted volna.
Ilyen is lesz, ess túl rajta (szerintem a lányoknak ez a legnehezebb, ezért passzívabbak sokan).
Ajánlom Anne Hooper könyveit, erotikus masszázst. Van még egy jó könyv tapasztalatlanoknak, A nemi öröm a címe.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!