Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális hogy fáj mikor a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy fáj mikor a barátom megujjaz vagy például ha szeretkezünk másnap fáj a hüvelybemenetem vagy velem van a gond?

Figyelt kérdés
És mintha meg lenne duzzadva a méhem.Nagyon félek.Egy 21 éves lány.
2008. júl. 24. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
hmm...futas a dokihoz! ezer bajod lehet, ne vard meg mig rosszabb lesz.
2008. júl. 24. 17:00
 2/5 anonim ***** válasza:
43%
hát igen jó lenne, elmenni orvoshoz, megnyugszol, meg ha van valami komoly kiderül, de lehet csak azért, mert kicsit erősebben csinálja,(tudod az izomlázat is másnap érzed) ha elmúlik pár nam múlva, akkor komoly nem lehet
2008. júl. 24. 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Több oka lehet: valami betegség (fertőzés pl), nem elegendő nedvesedés, nem elegendő izgalmi fok, méretbeli különbség (ujjnál is lehet, ha több ujját használja). A méhduzzadásról: lehet, hogy hülyeség, de nekem ez akkor volt, ha nem mentem el.
2008. júl. 24. 18:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Alapból gombás ferőzésre gyanakodnék.

A hüvely hámja felmaródik a gombától és érzékennyé válik a surlódásra.

De valóban az lenne a legjobb ha dokihoz mennél!!

A méhduzzadást nem tudom, hogyan érzékeled, ha csak nem vagy gyakorlott nőgyógyász. A hasi puffadást, elnehezülés érzést más okozza. Legfőképpen a rossz emésztés.

2008. júl. 24. 18:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Az utolsó előtti válaszolónak...

igazad van "alhasi vérbőség" érzékelhető és nagyon kellemetlen ha nincs orgazmus. Komoly rosszullétet, hasgörcsöt és fájdalmat okozhat a gát tájon.

Szóval nem csak rossz emésztés lehet, hanem orgazmus hiány is. :))

De a "méhduzzanatot" akkor is megkérdőjelezem és a másnaphoz sem illik ez a dolog. Ez rögtön szeretkezés után lép fel.

2008. júl. 24. 18:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!