Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A bnőmmel az első szex lenne....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bnőmmel az első szex lenne. Olvastam h a fiuk hamarabb eljutnak a csucsra mint a lányok. Hogyan lehetne elhuzni a fiuknak a dolgot hogy majdnem egyszerre menjenek el? Van 1 gondolatom csak nem tudom hogy jó ötlet e. lent van F/16

Figyelt kérdés
az az ötletem hogy mikor már ugy érzem h elélvezek akkor abbahagyom és kicsit kényeztetem simogatom csokolgatom ott neki talán megujjazom. szerintetek?
2009. dec. 18. 18:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Teljesen jó gondolat, máshogy nem is tudnád megoldani... :P Csak ezzel a "mikor már úgy érzem hogy elélvezek akkor abbahagyom" dologgal az a baj, hogy nem 100%, hogy időben abba tudod hagyni... De sok szerencsét, és tégy így. ;) Szeretni fog. :)
2009. dec. 18. 18:34
 2/5 anonim ***** válasza:
A gondolatod tökéletes. És ha így eltudsz játszani egy órát,a kislány tökéletesen meglesz elégedve.
2009. dec. 18. 18:36
 3/5 A kérdező kommentje:
tegnap este ezen gondolkodtam vagy fél orát:) meg akratam krédezni itt már akkor csak elment az áram:/
2009. dec. 18. 18:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Állítólag a fiúk sokkal érzékenyebbek az első alkalommal és előfordul hogy behatoláskor azonnal de kis idő múlva elmennek.Mi ezt úgy oldottuk meg hogy mielőtt lefeküdtünk én kényeztettem őt egy kicsit, kézzel, de leginkább nyelvvel és szájjal,és persze elment, és ugyebár ezután több idő kell hogy újra elmenjen, így mi ezután feküdtünk csak le és ő így sokkal tovább bírta, és kb egyszerre is sikerült elmennünk.Fantasztikus élmény vt.
2009. dec. 18. 19:10
 5/5 anonim ***** válasza:
jah az előző én voltm: L/16
2009. dec. 18. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!