Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megkülönbözetetni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megkülönbözetetni a szexuáli vonzalmat és a szerelmet? 28/N

Figyelt kérdés
A helyzet egy kicsit bonyolult, van két pasim. Az egyikkel jó együtt élni, a másikkal nem tudom. Egyenlőre csak a szexről tudok nyilatkozni. Ő az eddigi egyetlen pasi akivel aktus közben elélveztem. Hihetlen élmény volt, tökéletesen ellazultam. Tegnap cseteltünk és teljesen be voltam zsongva. Totál nedves lettem, pedig nem is szex téma volt. Ő is így van vele. A páromat, akivel együtt élek nem tudom elhagyni. Sajnálom őt és a pasimat is. Vágyik rám és én is rá. Ez vajon szerelem? Megpróbáltam elhagyni a párom. Vele nem jó a szex egyáltalán. Mit csináljak? ez a sztori már kb. 1,5 éve tart.
2009. dec. 18. 17:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Hogyha meglátod hevesebben dobog a szived
2009. dec. 18. 17:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha nem hagyott ott a párod, és a másik meg talál valakit magának, csak bánni fogod. Szerintem azt már nem annyira, hogyha a párod hagyod ott.
2009. dec. 18. 17:33
 3/7 anonim válasza:
100%
Ugyan ebben a cipőben vagyok, csak nálam három hónapja tart. Soha nem gondoltam volna hogy ennyire jó lehet a sex.... Ez nem szerelem, csak megtapasztaltad a jót és arra vágysz.
2009. dec. 18. 17:47
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
hagyd ott szegény párodat, így csak becsapod, amit talán nem érdemel meg. nem szép dolog ám ez. :S
2009. dec. 18. 17:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy idő után az új is unalmas lesz és ott sem lesz nedvesedés mindig ahogy az idő halad. 30/N
2009. dec. 18. 18:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem csak megtapasztaltad h milyen az igazán jó sex. Nem biztos h ez szerelem. Én a helyedben elbeszélgetnék a párommal. Például h mik a vágyaid, miken kéne változtatni és unalmasnak tartod vele a sexuális együtlétet!...Ez persze attól is függ hogy mennyire kötödsz érzelmileg a mostani párodhoz, és hogy neked ez a mostani kapcsolatod megér-e annyit hogy megprobáljátok rendbehozni a sexuális életet. Viszont hogy ha ezt az egészet átgondolod, és már inkább szabadulnál ebből a kapcsolatból... akkor sajnos nincs mit tenni... Szakítani kell! minnél hamarabb!...és tisztázni a helyzeteket! (sajnos...a SEX nem minden....)

23/L

2009. dec. 18. 19:04
 7/7 anonim ***** válasza:
61%

Én azt mondom egy életed van. akkor ugy éld hogy boldog legyél, főleg ha meg is teheted. nem tudom hány éves vagy, de még fiatal szerintem, egész életed leélnéd ugy, hogy folyton az fog eszedbe jutni hogy mi lett volna ha...???

mindenki más igaz, én olyan vagyok hogy képes vagyok nagyon sok mindent feladni. ki kell használni mindent.

2009. dec. 18. 19:28

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!