Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megkülönbözetetni a szexuáli vonzalmat és a szerelmet? 28/N
Szerintem csak megtapasztaltad h milyen az igazán jó sex. Nem biztos h ez szerelem. Én a helyedben elbeszélgetnék a párommal. Például h mik a vágyaid, miken kéne változtatni és unalmasnak tartod vele a sexuális együtlétet!...Ez persze attól is függ hogy mennyire kötödsz érzelmileg a mostani párodhoz, és hogy neked ez a mostani kapcsolatod megér-e annyit hogy megprobáljátok rendbehozni a sexuális életet. Viszont hogy ha ezt az egészet átgondolod, és már inkább szabadulnál ebből a kapcsolatból... akkor sajnos nincs mit tenni... Szakítani kell! minnél hamarabb!...és tisztázni a helyzeteket! (sajnos...a SEX nem minden....)
23/L
Én azt mondom egy életed van. akkor ugy éld hogy boldog legyél, főleg ha meg is teheted. nem tudom hány éves vagy, de még fiatal szerintem, egész életed leélnéd ugy, hogy folyton az fog eszedbe jutni hogy mi lett volna ha...???
mindenki más igaz, én olyan vagyok hogy képes vagyok nagyon sok mindent feladni. ki kell használni mindent.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!