Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő elélvez, hogy velem mi van az már nem érdekes?
Sziasztok!
A barátommal 2 hónapja vagyunk együtt. Ő 23 éves én pedig 22.
A problémám az,hogy amikor szeretkezünk, nem törekszik arra, hogy én is elélvezzek. ő elmegy, és számára ennyi a szex.
próbáltam vele finoman közölni, hogy vegye a lapot, hogy például: " Most én jövök, nem hagyhatsz ki a jóból" stb. De nem veszi észre magát, vagy nem is érdekli.
A válasz a szokásos: "már fáradt vagyok"
Nem akarom leírni a srácot, mert szerelmes vagyok belé, szóval így próbálok közös nevezőre jutni vele, hogy nekem is jó legyen, figyeljen rám is, és próbálnék kompromisszumot kötni vele.
Most ezt így konkrétan mondjam el neki??? Vagy valami tanácsot adhatnátok hogyan és milyen helyzetben hozakodhatnék fel ezzel a témával nála.
Köszike a válaszokat!
Nem tagadom, lehet igazatok van. De először arról szeretnék megbizonyosodni, hogy csak kommunikációs probléma-e az egész. Ha nem akkor elhagyom persze.
Lehet hogy ez neki nem egyértelmű, lehet az előző barátnőjét ez nem érdekelte...
Csak arra kérek választ hogy hogyan világítsak rá erre a problémára
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!