Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ő elélvez, hogy velem mi van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő elélvez, hogy velem mi van az már nem érdekes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A barátommal 2 hónapja vagyunk együtt. Ő 23 éves én pedig 22.

A problémám az,hogy amikor szeretkezünk, nem törekszik arra, hogy én is elélvezzek. ő elmegy, és számára ennyi a szex.

próbáltam vele finoman közölni, hogy vegye a lapot, hogy például: " Most én jövök, nem hagyhatsz ki a jóból" stb. De nem veszi észre magát, vagy nem is érdekli.

A válasz a szokásos: "már fáradt vagyok"

Nem akarom leírni a srácot, mert szerelmes vagyok belé, szóval így próbálok közös nevezőre jutni vele, hogy nekem is jó legyen, figyeljen rám is, és próbálnék kompromisszumot kötni vele.

Most ezt így konkrétan mondjam el neki??? Vagy valami tanácsot adhatnátok hogyan és milyen helyzetben hozakodhatnék fel ezzel a témával nála.

Köszike a válaszokat!

2009. dec. 18. 16:56
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
varázsszó: kommunikéjsön
2009. dec. 18. 17:01
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Hogy lehetsz szerelmes valakibe, aki irántad nem érez semmit, csak egy eszköz vagy neki? Hogy Csernust idézzem: "Kisasszony vegye már észre, maga csak egy kapcarongy ennek a férfinak! Magába törli a f@aszát és utána leszarja! De maga mit csinál? Szépen elmegy a fürdőszobába, megmossa magát, és utána visszaül a fogasra... De ne csodálkozzon, akiknek ennyi eszük van, azoknak ez jár!"
2009. dec. 18. 17:25
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Már ne is haragudj, de ez egy önző szemétláda... baromira nem szeret, csak kihasznál. De ha neked ez jó, akkor csináld... Veszi ő lapot, érti amit mondasz, csak lesz@rja...
2009. dec. 18. 17:28
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Ezzel a témával bármikor előhozakodhatsz neki, nem kell ahhoz szex! Ha legközelebb taliztok mondd el neki h ez neked így nem jó!
2009. dec. 18. 17:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem szeret,csak kihasznál,ezért nem érdekli,nem hatja meg hogy te élvezel vagy sem. Inkább egyedül és kielégülve masztival,mint ilyen alakokkal bosszankodni,meg kimaradni a jóból.Tapasztalat.
2009. dec. 18. 17:49
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem tagadom, lehet igazatok van. De először arról szeretnék megbizonyosodni, hogy csak kommunikációs probléma-e az egész. Ha nem akkor elhagyom persze.

Lehet hogy ez neki nem egyértelmű, lehet az előző barátnőjét ez nem érdekelte...

Csak arra kérek választ hogy hogyan világítsak rá erre a problémára

2009. dec. 18. 17:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Az hogy szemétláda az teljesen ki van zárva, nem az, tudom! Előtte is ismertem már.
2009. dec. 18. 17:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyszerű,ülj le vele és őszintén mond meg,hogy ez neked nem jó,ennyitől nem tudsz elélvezni,tegye oda magát rendesen,és tud-e ezen változtatni,hanem akkor nincs miért az idődet és energiádat rabolja,hiszen a szex két emberről szól.Én így megmondanám neki,akár tetszik,akár nem,habár sokat nem fog segíteni,mert nem hinném,hogy ezt ő nem látja,meg nem érzi,egyszerűen csak nem veszi figyelembe.
2009. dec. 18. 17:59

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!