Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap voltam a baratommal, vagyis csak betette a peniszet nehany pillanatra, gumit nem hasznaltunk mivel ez csak ugy jott. Es most nem tudom h terhes vagyok-e. De mindezek ellenere gumival csinalhatom? V varjak meg vele?
Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 15:40
1/7 anonim válasza:
IGEN,TERHES LEHETSZ AZ EŐLVÁLADÉKTÓL IS!KICSIT AZ ESÉLYE,DE IGEN,VÉDEKEZZETEK MINDIG!El nem hiszem hogy ezt még mindig nem értitek meg..
És miért nem lehetene? :D Ajj,nem való neked még a szex inkább aludj egy plüssmacival,ne utánozd a nagyobbakat! :)
18/L
2/7 anonim válasza:
hány éves vagy?
gumival csinálhatod nyugodtan. az, hogy terhes vagy, elég kicsi rá az esély, de bizony megvan rá, mégis. 2 hét múlva csinálj egy tesztet, biztos, ami biztos.
3/7 A kérdező kommentje:
18eves vagyok...es megfogom csinalni a teszte..koszi a jo tanacsot:)
2009. dec. 18. 15:45
4/7 anonim válasza:
A mensesed elso napjátol számitva kb. a 15. napon van egy nonek peteérése 28 napos pontos ciklusnál. Ha elote vagy utána csináltad akkor nagyon kicsi rá az esély.
5/7 anonim válasza:
Szerintem ennyitől még nem leszel terhes ugyanis ahhoz több is kell!!De igen az előváladék is tartalmazhat spermát de csak akkor ha a srác előtte ment el valamikor és nem volt elég idő rá h kiürüljön belőle a sperma! Az előváladékot nem a here termeli tehát alapjáraton nem tartalmaz spermiumot! Gumival bármikor csinálhatod ha készen állsz rá!
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom az utolso valaszolonak,megnyugtatal...meg 1x KOSZONOM!
2009. dec. 18. 18:23
7/7 anonim válasza:
De hé csajszi, ha ennyire parázol mér csinálsz hülyeséget??? Nem b*szogatni akarlak, meg semmi, de 18 évesen már lehetne benned annyi felelősségtudat, hogy nem játszol ilyenekkel. Szerintem neked sem hiányzik egy abortusz... :S Ha meg tetszik a gumi nélküli szex, inkább menj írass fogamzásgátlótablettát, és akkor nem kell félned! Csak jó tanács, és tényleg nem piszkállak, de ezzel ne játsz, mert ez elég komoly, mégha mások félvállról is veszik... :S
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!