Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek sex kozbe mennyi ido kell mig eljottok az orgazmusig?
Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 12:24
2/10 anonim válasza:
Ha sietni kell, akkor 1 perc is elég.
3/10 anonim válasza:
Változó. Fél perctől húsz percig kb. ;)
4/10 anonim válasza:
És ez milyen orgazmus? (hüvely, vagy csikló)
5/10 anonim válasza:
A csiklóit hamar, percek alatt el lehet érni, viszont közel sem olyan mély én intenzív érzés, mint a hüvelyi. A hüvelyihez sztem legalább kell 5-10 perc.
6/10 anonim válasza:
Nekem még a csiklói is sokszor nagyon hosszú idő után jön össze, a hüvelyi egy kicsit könnyebben,meg hamarabb.
7/10 anonim válasza:
attól függ, hogy mióta húzzuk egymás agyát a párommal, azaz mennyire piszkál fel...
van hogy fél óra is kell, de nemrég fél perc is elég volt :D
8/10 anonim válasza:
Hogy tudtok ilyen gyorsan eljutni az orgazmusig?
Nekem nemhogy gyorsan,sehogy sem sikerül :-(
Már annyira unom,hogy még csiklói sincs.A hüvelyiről meg le is tettem már...Úgy irigylem azokat,akiknek összejön.
9/10 anonim válasza:
Hát ne aggódj,mert én is ugyanígy voltam,csak nemrégóta sikerül elmennem.
10/10 anonim válasza:
kb olyan 5 perc, de a másodiknak már kicsit több idő kell, kb olyan negyedóra :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!