Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti mit éreztetek, amikor egy fiú életetekben először benyúlt a bugyitokba?
hmm...16éves voltam,és sztem jó volt:P először a csiklómat simizte,h kicsit benedvesedjek,aztán benyálazta az ujját és finoman ujjazni kezdett:)
nem volt bennem félelem,mert tudtam h nem csinál hülyeséget,és élveztem,mert szerettem a srácot^^
ááá és gyakorlott volt;)
Egyébként könnyen megtalálta a csiklódat?
Az én barátom elég ügyetlen, nem nagyon találja, pedig szerintem elég jól észrevehető, ha rátapint :-)
Ja, és köszi a választ, csak infókat gyüjtök az egészről...16 éves vagyok én is, és lány..
Pont ezt akartam írni...
Ha bénázik, akkor vezesd rá, hogy mi az ami jól esik neked!!!
Különben honnan fogja tudni a kis sz@ros?!
09:56-osnak...
Azon már túl vagyunk..Furcsa, mert eddigmajdnem minden barátnőm azt mondta, hogy először a fiú "csinálta" nekik, ők csak utána esetleg,de nálunk ez forditva volt, először én csináltam neki kézzel...Érdekes volt :-)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!