Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tegnap vesztettem el a szüzess...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap vesztettem el a szüzességem, és a makkom környékén lett egy kis pukli, és emiatt nem tudom visszahúzni a bőrt és nagyon fáj. :S vajon mitől lehet? Volt már ilyen másnak is? Köszi.19/F

Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 00:00
 1/8 anonim ***** válasza:
nem, v nem emlékszem.........ha nem mulik, tipli dokihoz...
2009. dec. 18. 00:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Vagy elkaptál valamit a csajtól, vagy valami vérömleny féle... bár ezt így látatlanban nehéz. Be ne linkeld!!! :D

Viccet félretéve menj orvoshoz! Nem ciki! Cikibb ha így maradsz és rosszabb lesz... előbb-utóbb úgyis el kell menned.

2009. dec. 18. 00:35
 3/8 A kérdező kommentje:

mivel a lány is szűz volt, nehezen kaphattam volna el bármit is. nem mellesleg nem "csaj". (bocs, de férfi létemre utálom ezt a szót... pejoratív.)

Az nem lehet, hogy szimplán kidörzsölődött?

2009. dec. 18. 00:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy szűz volt, még sokmindent elkaphattál tőle.
2009. dec. 18. 06:24
 5/8 anonim ***** válasza:
jaja, attól h szűz még máshogy is elkaphatta a hölgyemény. bár lehet vérömleny. szerintem ne játssz vele, igaz h nagyon kínos de menj inkább dokihoz!
2009. dec. 18. 07:37
 6/8 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem kinos.Teljesen természetes ha elmész dokihoz akár iylen problémával is!
2009. dec. 18. 08:46
 7/8 anonim válasza:
19%
SZÚRDKI TŰVEL TE ÁLAT
2009. dec. 18. 11:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Attol hogy a lány szűz volt még lehet gombás,szifiliszes akármi ha koszos kézzel maszturbált vagy strandon volt valaha is...

ennyi eszed sincs ember??????????

2009. dec. 18. 17:00

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!