Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Milyen sms-el lehet felizgatni egy pasit?
Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 22:30
31/33 anonim válasza:
Igenigenigen:) a Sör...én úgyvagyok vele hogy csak sör kellmegy jó meccs,meg egy bomba nő:) és máris jó a napom:D
32/33 anonim válasza:
Szeretek imádlak ágyamba kívánlak! Már várlak téged mert nagyon nem bírok magammal! Csak rád várok édesem!
33/33 anonim válasza:
Ird azt h:a szomszed fiu most jott at 1 kavera,nem tudnal kesni 20 percet.:Den hazamennek:Dde nem is jok ezek mar,lejartak,a fiuknak mas kell,epp az ellenkezoje mitn amire szamitanak,szoval ne erokodjetek h siessunk haza v ilyen ostoba viccekel:D:Dhanem epp arra utaljatok h meg raerunk,nem kell sietni,mert ha mi fiuk latjuk h annyi kellunk nektek,akkor viszomnt raerunk maradni meg 1 sorre:Dde viszont ha latjuk h mar nem is annyira fenyes a helyzet is ti p[robaltok meg minket lerazni akkor viszont rohanunk es akkor tanuljuk csak meg igazan h mennyi is szeretunk benneteket,mikor mar kezdjuk megtudnmi milyen nelkuletek:D:Dazert probald ki a szomszedost:D:Dmeglatod az elmeletem garant bevalt,marm int nem en probaltam:Dmegaltod bejon:D:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!