Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Feküdtetek már ugy le fiuval hogy meg volt a menstruációtok? Fiuk nektek ez mennyire gusztustalan?
Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 21:30
1/18 anonim válasza:
Igen, a volt barátommal. Nem jött be a dolog egyikőnknek sem.
2/18 anonim válasza:
Aha, nem volt semmi probléma, nemvagyunk finnyás kisasszonyok. sem én sem a párom.
Ha a pasi ilyenen finnyáskodik, akkor gratulálni tudok neki. amúgy meg 80%ban a nők jobban kívánják a szexet, ha megvan nekik :)
3/18 anonim válasza:
Én csináltam úgy a bnőmmel de akk már csak így az uccsó napok voltak szval akk nem volt olyan erős :)
4/18 anonim válasza:
tudni kell, hogy sokkal nagyobb ilyenkor a fertőzésveszély, mert nyitott a méhszáj. akár meddőséghez is vezethet.
5/18 anonim válasza:
Én csináltam már olyankor a barátnőmmel. Gumival. Nem volt gusztustalan.
6/18 anonim válasza:
Mi minden nap szeretkezünk, és ha esetleg közben megjön, akkor semmi gond, az első nap kihagyjuk, de aztán óvszerrel csináljuk! Nálunk egyáltalán nem gusztustalan...Sőt, ha úgy van akkor még az orál is szóba jöhet! Itt viszont megjegyezném, csak ha tampont használunk közben! Anélkül nem játszom vámpírosat, pedig jó lenne riogatni a gyerekeket! xD
7/18 anonim válasza:
Én fiu vok..jaja volt már rá példa..nem volt meg neki...csak már kezdett elmulni,de mi csinltuk..hátha nem lesz semmi..elkezdett vérezni megint:D:Dés háát..nemotm..nemvolt olyan jó:)
8/18 anonim válasza:
Nekünk a biosz-tanárunk mindíg azt mondta, h vannak olyan nők, akik kifejezetten kérik, h olyankor keféljenek, mert ez oldja a fájdalmat.
9/18 anonim válasza:
Mi mindig csináljuk akkor!:P
A párom ugy is kíván én meg akkor még jobban!:P
És nem tartjuk gusztustalannak, nekem olyankor alig jön:)
10/18 anonim válasza:
Am a párom kifejezetten szereti olyankor csinálni:)
Utolsó voltam!:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!