Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet allegriás vagyok a síkositóra?
Figyelt kérdés
Szóval nekem az a gondom hogy ha együtt vagyunk a barátommal utána pár napig mindig fáj pisilni szerintem a síkositótól...szerintetek?
vagy mitől lehet ez? voltam vele orvosnál is amikor tovább tartott, nemtaláltak semmit fertőzést ill. betegséget sem..mindig gumit használunk
2009. dec. 17. 18:21
1/7 Andrewka válasza:
Lehet latexallergia.
De egyszerűbb ha elmész egy allergiavizsgálatra.
2/7 anonim válasza:
Lehetséges. Nekem égni szokott utána!
3/7 anonim válasza:
En is ugyan így voltam. Semmilyen illatosított változatot nem tudtunk használni.
4/7 A kérdező kommentje:
hmm... nekem semmiennel nem jó...valaki tanácsot??
fogamzásgátló kilőve
2009. dec. 18. 16:35
5/7 anonim válasza:
Pesszárium /bár az is gumi/.
Spirál /orvossal/
Kiszállás Makucskán /megszakított közösülés/
Knaus.Ogino módszer / terméketlen napok kiszámítása/:nem biztos.
Idevonatkozó irodalom/ Google/
6/7 anonim válasza:
Próbáljátok meg Tesco-s szatyorral:-))))
7/7 A kérdező kommentje:
PRÓBÁLD KI TE A TESCO-S SZATYROT HA MÁR ENNYIRE AJÁNLOD!!!!!!!!!
2010. ápr. 21. 15:51
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!