Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan póz a sexben,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan póz a sexben, amitől a nő hamar el tud élvezni, viszont a férfi tovább bírja?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor melyik az? Esetleg képet is mellékelhettek ha tudtok. Köszi!:)
2009. dec. 17. 17:49
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
nekem az a póz jön be ilyen esetre amikor mindketten oldalt fekszünk ő nekem háttal és úgy adom alá az érzést. így bármeddig bírom neki viszont nagyon jó de amint hasra fekszik és hátulról .... jaaaaajjj nekem:D:P
2009. dec. 17. 17:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

állítólag a lovagló ilyen,de nálam a klasszikus misszionáriusnál jön gyorsabban.

kép nincs, tessék beérni ennyivel:)

egyébként ez ffitól is függ, mert mindegy ,hogy milyen a póz, ha a ffi nagyon ki van éhezve...

20/L

2009. dec. 17. 17:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
az első voltam ... télleg a lovagló is ilyen . a nő úgy mozog ahogy neki a legjobb...
2009. dec. 17. 17:54
 4/6 anonim ***** válasza:
a b.nőm a misszionáriusban jut el a csúcsra leghamarabb.. én pedíg ugy előbb fáradok ki mint hogy elélveznék.. így az szokott a díjnyertes leni :)
2009. dec. 17. 18:02
 5/6 Andrewka ***** válasza:

Szerintem ezt minden párnak magának kell kitapasztalnia. Volt barátnőmmel pl alkalmanként is változott ez. Votl amikor lovaglóban sorozatos orgazmusa volt, máskor meg semmi és inkább csináltuk máshogy. Tapasztaljátok ki mi jó mindkettőtöknek h ki tudjatok elégülni.

22/f

2009. dec. 17. 18:32
 6/6 anonim ***** válasza:
En a lovaglo pozra eskuszom!
2009. dec. 18. 10:17

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!