Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azt hiszem fitymaszűkületem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem fitymaszűkületem van. Körülmetéltessen magam?

Figyelt kérdés

Fürdéskor, lankadt állapotban teljesen hátra tudom húzni a fitymám, hogy megmossam, de ha feláll, akkor a makkom közepéig bírom csak, akkor is már eléggé nyomja össze, tehát elnagyolva olyan lesz a makkom, mint egy homokóra. Remélem érthető.

Szóval elmenjek körülmetélésre? Vagy mivel ez a szűk rész a legelején van, lehet, hogy elég csak, ha azt vágják le?

2009. dec. 17. 17:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Ááá nyugi,van erre megoldás és nem vicc :D

Párom aki mostmár 28 éves,14 éves volt mikor ezzel el kellett mennie dokihoz,a doki azt a tanácsot adta hogy húzogassa(magyarul:elégítse ki magát) elég sűrűn,amikor csak kedve van hozzá vagy van ideje.Betartotta :D

Azóta minden jó vele,nem fáj neki,le lehet húzni teljesen,míg nem mesélte ezt az "intimtikát" nem is tudtam erről,nem látszik semmi,vagy hogy más lenne :)

Szóval hajrá,itt az éjszaka mindjárt!:D

Persze ha ez nálad nem jön be akkor irány a doki és majd ő segít ebben hogy mi legyen :)

18/L

2009. dec. 17. 17:16
 2/6 anonim ***** válasza:
csak 1 kis vágás nem kell az egészet
2009. dec. 17. 17:22
 3/6 anonim ***** válasza:
17:16 -> Komoly? Mert én is így oldottam meg. :D
2009. dec. 17. 17:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs semmi ilyen problémám, a biztonság kedvéért húzogatom xD
2009. dec. 17. 18:59
 5/6 anonim ***** válasza:

17:16 vagyok

Amúgy tényleg,nekem mikor meséltem kinevettem hogy "jólvan hagyjuk már,nehogy azt mond hogy te azért elégítetted ki magad,mert ez volt az orvosi utasítás" Aztán mondta hogy de,tényleg,jó kis "gyógyszer" még élvezi is az ember :D Amúgy teljesen nem fogják levágni semmiképpen,ahogy már mondták,csak belevágnak egy függőleges vonalat ha más megoldás nincs de szerintem próbálkozz a kellemesebbel és verd ki! :D Még élvezed is legalább :P De ha semmi változás akkor irány a doki,mert ez nem játék,szex közben nagyon tud fájni és akár akkor el is szakadhat ami sokkal rosszabb mintha egy metszés csinálnak,mert össze-vissza szakad az ollónál meg egyenesen.

2009. dec. 17. 21:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem metéltesd, nem rosszabb mint szűkülve.
2010. okt. 5. 14:55

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!