Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Örülhet annak a barátom, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örülhet annak a barátom, ha csak egyszerűen magamtól orálisan kielégítem?

Figyelt kérdés
Rendeszeresen szeretkezünk, de én ritkán elégítem ki a számmal, akkor is csak akkor, ha ő kéri. Nem tehetek róla, de nem merem magamtól megtenni. Ha ő mondja, szívesen csinálom. Ma este egy hét után újra egymáséi lehetünk, és sok jóhírem is van, és arra gondoltam, hogy most érzek magamban elég erőt ahhoz, hogy csak spontán "rábukjak". Biztos örülne neki? Van olyan, hogy egy fiú ezt nem szereti? Igazából tisztában vagyok vele, hogy nem csinálom valami jól, egyszerűen nem megy. És ezért is nem merem magamtól csinálni. De ha ő kéri, akkor gondolom mégiscsak tetszik neki. Meg szokta mondani, hogy jól csinálom. Vagy csak mondja, hogy nehogy megsértsen?
2009. dec. 17. 17:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

hát ezt túl bonyolítod. bukj rá, élvezni fogja :D:D

ja! és ne harapdáld :D

2009. dec. 17. 17:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha el is megy és még máskor is kéri, tuti jól csinálod. Ha pedig csak spontán rábuksz a barátodra, imádni fog(ja)!!!!
2009. dec. 17. 17:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
lökd rá az ágyra rángasd le a gatyáját elégítsd ki szájjal... és asszem megkéria kezedet utána:P:P
2009. dec. 17. 17:30
 4/6 Andrewka ***** válasza:

Utolsónak igaza van.

Ha szokott kérni h csináld akkor hiába hiszed azt h nem vagy jó ő élvezi és szereti ha csinálod. Biztos jól fog esni neki ha tekezdeményezel ilyen téren. Nem fogja azt érezni h kényszerből csinálod. Azt meg közben is kérdezgetheted h milyen mozdulatok élvezetesebbek neki és fejlődni fog a technikád.

22/f

2009. dec. 17. 18:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Nincs fiú aki ezt ne szeretné, add el magad egy szexistennek, imádni fogja ;)
2009. dec. 17. 21:41
 6/6 anonim ***** válasza:

21:41 es vagyok

kérdezd meg hogy hogy szeretné, beszélgess vele fontos, úgy lesz igazán jó mendkettőtöknek, utána ugyis belejössz

2009. dec. 17. 21:42

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!