Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Túl nagy ügyet csinálok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy ügyet csinálok belőle? Lányok, ti hogy látjátok?

Figyelt kérdés
A feleségem szerint túl nagy ügynek veszem, hogy ő minden kapcsolatában könnyen megadta magát a pasijának. Szerinte ez egyáltalán nem olyan nagy dolog, neki ilyen a vérmérséklete. Ha már egyszer tetszett neki a pasi, bár nem volt sok, 1-2 ilyen eset volt, és őt meg jó csajnak tartotta, akkor miért ne próbálta volna ki vele. Persze aztán hamar vége is lett a kapcsolatnak. Azt mondja az fogta meg bennem először, hogy én nem akartam egyből megfektetni, hanem előtte jártunk 1-2 hónapot. Így ő úgy tartja, hogy én voltam neki az első igazi, a többi csak szórakozás volt. Szerintetek? Igaza lehet? Túllihegem?
2009. dec. 17. 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

szerintem igaza van a feleségednek :)

végülis az a lényeg, hogy most veled van, a múlt meg múlt. nem? :)

2009. dec. 17. 16:19
 2/5 anonim ***** válasza:
túl liheged...
2009. dec. 17. 16:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem értem,miért csinálsz ebből olyan nagy ügyet.A múlt,az múlt.A jelen meg a jelen.Az a lényeg,hogy Téged szeret,és együtt vagytok.Akkor most mi a problémád???
2009. dec. 17. 17:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Rosszul tettem fel a kérdést! Nem az azon problémáztam, hogy megtette, hanem csak megkérdeztem tőle, hogy nem kellet-e egy kicsit többet várni vele, mint 1-2 nap járás. Én nem szoktam ilyen gyors lenni, erre mondta, hogy mindenkinek más a tempója, ő nem akart várni vele, ha egyszer tudta, hogy nem lesz komoly a kapcsolat.
2009. dec. 17. 17:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor sem kell ezen filozofálnod,ez az Ő élete volt,de csak volt.Az meg ne fájjon,kár forszírozni.Együtt vagytok,szeret.A múltja meg egy dolog.
2009. dec. 17. 17:49

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!