Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél hogyha a csajotok 3 éves együttlét után sem szeretne veled lefeküdni? Mivel lehetne meggyőzni?
Én már nagyon szeretném , de ő egyre jobban fél...
Amúgy a barátnőm 20 s egyáltalán nem kivánta soha a szexet(elmondása szerint), viszont pettingnél fel lehet rendesen izgatni , viszont ha odakerül a sor, mindig leállít , vagy megharagszik ha akarok többet mint idáig.Néha emiatt is fél hozzám jönni , merthogy elmondása szerint azért nem jön hozzám mert tudja h úgyis mindig azt akarom.
Megjegyzés: semmi gyerekkori rossz emléke nincs , és nem vallásosak.
Ha bármi ötletek lenne szivesen fogadom... :(
Én sem bírom a lelkisérülteket. Ha már egy csaj vonakodik a szextől pár hét után, akkor ott kell hagyni, mert az nem érti az egészet! Nem érti a szex és a szeretet lényegét. Az ilyennel a párkapcsolat sem lehet jó!
Aztán már őnekik kell pszichoterápiára járni, ne nekem kelljen "meggyógyítani"!
Nem erőszakolták meg , s igen beszéltem vele róla , de anyit mondott h az is furcsa neki h ha melléfekszek félmesztelenül nemh lefeküdjön véle.Amúgy a legtöbbször amikor rákérdeztem h miért nem akarja , mindig az a válasza volt h mert nem szeretné, amikor megkerdeztem h akkor mikor szeretné,s azt mondta h nem tudja de akkor épp mindig nem volt a válasza akárhányszor megkérdeztem.
A szülei persze nem akarják h lefeküdjön velem,mert nah régi módiak, de azt mondta h nem érdekli az h a szülei mit mondanak , hanem azért nem akarja sosem mert nem szeretné.Szeretni szeret nagyon , tetszenni is elégge tetszek neki testileg.Tehetetlen vok... Elférne egy -két jótanács...
Most hívd fel és SZAKÍTS VELE!!! MOST!!! Ne habozz. Azonnal hagyd ott!
Rengeteg jó csaj van, érted? RENGETEG! A legtöbb beadja a derekát maximum 1 hónap után! A jó csajok sem kivételek! Senki nem tagadhatja ezt meg tőled 3 év után !SENKI! SZAKÍTS VELE MOST AZONNAL! Ha ezek után is vele maradsz, akkor csak magadat hibáztathatod.
Pajtás,nem semmi vagy..3 év..Az becsületre méltó hogy eddig kitartottál mellette..
De valami a csaj fejében nagyon hibádzik. Hogyha nem is lécelsz le mellőle,akkor szexuálpszichológust mindenképpen látogassátok meg. Ha az sem használ,akkor 3 éven keresztül rendesen kib*sztál magaddal.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!