Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az egyik és másik?
Figyelt kérdés
Mi a különbség a körülmetélt és nem körülmetélt fütykös között? Lehet valamit érezni ha az egyik van ill. a másik? Kérlek normálisan válaszolj, mert nem tudom és érdekelne! Köszönöm!2009. dec. 17. 09:44
1/4 kolosszus22 válasza:
Mármint kinek érezni!? Ha lány vagy akkor te nem fogsz különbséget érezni!
2/4 A kérdező kommentje:
Tudnál nekem róla képet mutatni, mert nem találok sehol... :( Igen, én vagyok a lány!
2009. dec. 17. 09:51
3/4 anonim válasza:
Logikusan az lenne a válasz, h a körülmetélt kicsit érzéketlenebb az inger megszokás miatt, igy tovább birhatják a szexben mint egy nem körülmetélt. Bár lehet h tévedek, körülmetéltel még nem volt dolgom. Nőnek nincs különmbség
4/4 anonim válasza:
Neked semmiképp, a fiuk érzékenyebbek lesznek mert minden ami hozzáér dörzsöli és emiatt megszokja. Max ha a látvány téged jobban izgat az lehet más.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!