Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valami baja az óvszernek?
Figyelt kérdés
Kb. 2 hete a barátnőim kibontották a pénztárcámból a durexemet hogy szagolják meg ;)) nem vették ki vagy ilyesmi... ugyvolt h akkor este lejön hozzám a barátom de nemjött... aztán megjött a mensim amiatt nem volt sex... holnap jön...használhatjuk azt? kiszáradhatott? vagy valami baja lehetett amiért esetlegesen nem lehet használni?2009. dec. 16. 23:14
1/4 anonim válasza:
Remélem nem komolyan kérdezed. Nem szabad használni.
kiszárad, rámennek mindenféle koszok/betegségek, elrugalmatlanodik, kiszakad, és kész a baj. Én mindenképpen újat vennék
2/4 anonim válasza:
Megszagolni??
Hány évesek vagytok?
Amúgy az már kuka.Igaza van elöttem szólónak,bármi kerülhetet rá,plusz kiszárad,de akár a barátnőid egyik körmétől is kiszakadhat stb. Én nem bíznám rá a jövőmet arra a gumira,az tuti!
3/4 anonim válasza:
:D ne hülyéskedjetek már vele
nyugodtan, nincs neki semmi baja.
4/4 anonim válasza:
1. vok és nem hülyéskedéből írtam. A koton 1X használatos dolog, nem lehet kifőzni, és újrahasználni, "hát hisz' úgyse szakadt ki" címszóval. És az 1X használat nem attól függ, h valaki felhúzta-e, hanem ha már kinyitottad, akkor el kell használni, v mehet a kukába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!