Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez nagyon gáz? Engem kicsit zavar

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon gáz? Engem kicsit zavar

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok és amikor szex van a barátnőmmel az elsőnél kb 10 perc é elmegyek de a másodiknál már ő is el tud menni nagyon gáz h csak a második nekifutásra tudom őt kielégíteni ??
2009. dec. 16. 22:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ott kezdődik a dolog, hogy ki tudod őt elégíteni:) Van olyan fiú aki nem képes erre/vagy lány aki nem képes kielégülni. Erre légy büszke. 10 perc az nem is olyan rossz idő, meg az hogy kétszer is egymás után el tudsz menni... Szerintem ezek csak jó dolgok amiket írtál:) Én irígylem a barátnőd:)
2009. dec. 16. 22:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen pasim, hát kicsit zavart az első számomra eredménytelen menet (bár nem 10 perc volt, hanem sokkal kevesebb... 10 perc alatt alapos felajzás után akár el is lehet menni, de ez minden nőnél más természetesen!), de aztán a második ha kárpótol akkor végülis ok a dolog. Szerintem a probléma később javulni fog, mert ha összeszoktok jobban, Te tovább bírod, ő meg hátha hamarabb el tud menni. Fontos, hogy a csaj már alaposan fel legyen izgatva (pl. orálisan) amikor kezditek az aktust.
2009. dec. 16. 23:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Nálunk is így van, a pasim elmegy kb 10 perc alatt, utána még kb 40 percig szexelünk. :) Ezalatt az idő alatt van két orgazmusom, meg a pasimnak is még. :)
2009. dec. 17. 00:53
 4/4 anonim ***** válasza:

nekünk is ez volt.. sztem nem gáz, sőt talán még jobb is, mert a második menet akkor hosszú:P

de volt már nekünk is olyan hogy, a 2.nál is elég hamar elment. akkor szerintem próbáld késleltetni, álljatok meg, de közben izgasd, majd néhány mp múlva csináljátok megint, talán ez hat:D

2009. dec. 17. 09:08

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!