Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ujjazástól majdnem bepisiltem....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ujjazástól majdnem bepisiltem. Miért?

Figyelt kérdés

Ilyen még sosem volt. Volt már hüvelyi és csikló orgazmusom is, minden alkalommal van, de ilyet még sosem éreztem. A párom ujjazott és azt hittem bepisilek :S Szóval inkább úgy mozdultam, hogy abbahagyja, nem akartam megtudni mi lesz a vége :D

Szerintetek mi volt ez?

2009. dec. 16. 22:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Lehet,hogy még tetszett volna is a pasidnak..:)
2009. dec. 16. 22:06
 2/11 Thurston ***** válasza:
89%
Ha elengeded azt, akkor lesz igazi orgazmusod. Nem pisi fog jönni, hanem valami egészen más, ami a fiúknak tetszik. Másrészt meg neked is hihetetlen jó érzés lesz.
2009. dec. 16. 22:13
 3/11 anonim ***** válasza:
86%

megtalálta a G-pontod :)

legközelebb hagyd, csak elsőre fura érzés, mintha pisilned kellene, de nem az ;)

2009. dec. 16. 23:06
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Jájj mért nem hagytad? Az nem pisi lesz:))
2009. dec. 16. 23:16
 5/11 anonim válasza:
60%
bocs hogy tudatlan vagyok :S de mi lesz?
2009. dec. 17. 00:20
 6/11 anonim válasza:
80%

mert ilyenkor mi "jön" am...?

én sem vok még tapasztalt és ezért érdekelne:)

2009. dec. 17. 00:29
 7/11 anonim válasza:
100%

Megtalálta a G-pontod:)

Nem fogsz pisilni ne aggódj,csak eleinte olyan furcsa pisilési ingert érez az ember,de ne aggódj nem az.

Igazán szerencsés vagy,hogy a párod "megtalálta" neked azt a bizonyos pontot.Valami hasonló fog jönni eked ha eléred a csúcsot,mint a fiúknál csak kicsit másabb lesz,de az biztos,hogy mindketten élvezni fogjátok:)

2009. dec. 17. 09:03
 8/11 A kérdező kommentje:
Arra a bizonyos spriccelésre gondoltok? Hát azt én valahogy gáznak érezném, hogy jönne....
2009. dec. 17. 18:12
 9/11 anonim válasza:

Igen arra bizonyos spriccelésre gondolunk:)

Lehet,hogy gáznak érzed,deee természetes dolog a nőknél.Amúgy meg változó,hogy mekkora mennyiség jön.Szóval ne érezd gáznak ám!.Állítólag a férfiak izgatónak tartják,meg nem is tudom elmondani,de elvileg élvezik ők:D

2009. dec. 18. 15:18
 10/11 Thurston ***** válasza:
Ja, a spriccelés jó. MOndhatni kicseszett mód izgató. Tehát nyugodtan csináld. Neked is jobb lesz, meg a barátodnak is.
2009. dec. 20. 10:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!