Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ujjazástól majdnem bepisiltem. Miért?
Ilyen még sosem volt. Volt már hüvelyi és csikló orgazmusom is, minden alkalommal van, de ilyet még sosem éreztem. A párom ujjazott és azt hittem bepisilek :S Szóval inkább úgy mozdultam, hogy abbahagyja, nem akartam megtudni mi lesz a vége :D
Szerintetek mi volt ez?
megtalálta a G-pontod :)
legközelebb hagyd, csak elsőre fura érzés, mintha pisilned kellene, de nem az ;)
mert ilyenkor mi "jön" am...?
én sem vok még tapasztalt és ezért érdekelne:)
Megtalálta a G-pontod:)
Nem fogsz pisilni ne aggódj,csak eleinte olyan furcsa pisilési ingert érez az ember,de ne aggódj nem az.
Igazán szerencsés vagy,hogy a párod "megtalálta" neked azt a bizonyos pontot.Valami hasonló fog jönni eked ha eléred a csúcsot,mint a fiúknál csak kicsit másabb lesz,de az biztos,hogy mindketten élvezni fogjátok:)
Igen arra bizonyos spriccelésre gondolunk:)
Lehet,hogy gáznak érzed,deee természetes dolog a nőknél.Amúgy meg változó,hogy mekkora mennyiség jön.Szóval ne érezd gáznak ám!.Állítólag a férfiak izgatónak tartják,meg nem is tudom elmondani,de elvileg élvezik ők:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!