Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen síkosítót használtok? Babaolajról mi a véleményetek?
Most nézem a síkosítókat éppen.
A felsoroltak közül szerintetek melyik jó ?
Play Heat, Play Very Cherry, Play 2in1 Masszázs zselé és síkosító,
Jó 3 éve használtam utoljára síkosítót, az exemmel, mert neki elég méretes volt a pénisze, így néha ilyen kis plusz segítséghez folyamodtam. :)
Durex-et vettünk mindig. A pontos nevét már nem tudom, de három fajtát is kipróbáltunk. A sima (kék) vált be.
A piros, ami elvileg vérbőséget okoz, az nem volt különösebben jó, illetve egy olyat próbáltunk még a márkán belül, ami azt hiszem bizsergetésre volt kitalálva (és asszem zöld volt a csomagolása), mármint hogy bizsergős érzést keltessen, na az számomra minden volt, csak kellemes nem, kifejezetten égette a puncim, nem volt jó. :S De a pasim mindegyiket csípte kézimunkánál, szóval így sem veszett kárba egyik sem. :D
nekünk csak a durex play feel jött be
probáltuk a "mentolosat",3 napig csipett,a warming égetett,liferstylesból még a kék talán elmegy,de a play feel durex az igazi
de én allergiás vagyok sokmindenre,többek között gumira is:d
22/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!