Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Légyszi tanácsokat!?
megismerkedtem neten egy fiuval 1,5 éve ,8000 km-re lakik,és még csak most fogunk találkozni,de már megemlítette hogy nagyon szeretne szexet,de én még szűz vagyok és mondtam hogy még nem,azt mondta jó megérti és akkor nem csináljuk,de viszont szeretné hogy leszopjam.
szerintetek korai lenne ?
kor? nem? méretek? xD
sztem ha már rögtön baxni akar akkor tolj egy rudat fel a seggébe és majd lecsillapodik, bár sztem ez egy elég buta kérdés kb 7 éves lehetsz menj és legózz, én 19 vagyok de még mindig imádok legózni :P
19/F
Én is imádok legózni 22 évesen:)
De viccet félretéve. Gondolom eljön megdug egy-kétszer és eltűnik. szerintem minden pasi ezt csinálná
am. 17/Lány vagyok
ő pedíg 19/F
de 1,5 évet várt ,az nem semmi.direkt ezért mentem bele hogy hátha vém normális pasi,aki kitartó és megbízható.
de megkedveltem és nem tudom mit csináljak.
minden nap camozunk és elég szimpatikus.
Mit is mondtál? 1.5 éve ismered és még nem talalkoztatok... szoval ha most te lefekszel vele (lényegtelen mivel kezditek ugyse lesz megállas) akkor mi a garancia, hogy a következő 1.5 évben majd gyakraban találkoztok? 19 éves férfi nem fog várni évi egy alkalomra ha lesz más lehetősége és ami azt illeti nem is érdemes...
20/f
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!